To je to što me zanima!

Evo gdje gledati utakmicu U21 'vatrenih' protiv Češke u Gorici

Nakon pobjede protiv Litve (1-3), pred izabranicima Igora Bišćana novi je izazov u kvalifikacijama za nadolazeći Euro. 'Mini vatreni' će po nova tri boda ići u Gorici protiv Češke od 18 sati
Vidi originalni članak

Otkako je sjeo na klupu U21 reprezentacije Hrvatske, Igor Bišćan povezao je tri pobjede. U prijateljskom je susretu pobijedio Mađare (1-4), a u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo njegovi su izabranici bili bolji od San Marina (0-7) i Litve (1-3). U posljednjem susretu u Vilniusu mlade je 'vatrene' malo pogurao i igrač iz 2. HNL.

No, ne u dresu naše reprezentacije. Edvinas Kloniunas litavski je reprezentativac i igrač je Bijelog Brda koji je već u devetoj minuti srušio Musu, a Ivanušec je promašio penal, no odbijenu je loptu zakucao u gol. U 60. minuti Litvanci su izjednačili i kaznili Hrvatsku za brojne promašaje, a gol je dao Domantas Antanavičius.

Ipak, u 73. minuti Bistrović je odlično proigrao Ivana Posavca, a igrač Varaždina zabio je za novo hrvatsko vodstvo, da bi do kraja utakmice Bistrović postao i strijelac za konačnih 3-1. Hrvatska ima šest bodova iz tri utakmice.

Sad slijedi povratak u Hrvatsku nakon tri gostovanja. Zadnji je put na domaćoj utakmici šibenska publika morala gledati nes(p)retni poraz naših reprezentativaca od Škotske (1-2), a nadamo se da će publika u Velikoj Gorici imati više sreće.

Od 18 sati će mladi reprezentativci na stadionu ŠRC Gorica zaigrati protiv Češke u borbi za plasman na Euro.Utakmicu putem televizije možete pratiti na programu HNTV-a, a prijenos počinje u 17 sati i 50 minuta. Za ovu će priliku Bišćan na raspolaganju imati i Josipa Brekala.

Igrač Wolfsburga pokušat će pomoći kolegama na putu prema elitnom europskom natjecanju te će umjesto protiv Gruzije u Puli sa A selekcijom, igrati protiv spomenute Češke za U21 reprezentaciju.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Real_manCro 18.11.2019.

    Hntv se dobro proslavio na youtube kanalu..svaka cast

  • Strasno_1 18.11.2019.

    F2 ko kuca jos i dobra kvota 😁

  • halic 18.11.2019.

    + za brekala ali zašto i Vlašića ne uvrste u mlađe, ili je već stariji i ne pašu godine??

Komentiraj...
Vidi sve komentare