To je to što me zanima!

Evo gdje gledati uzvratni sudar Dinama i Krasnodara iz Zagreba

Dinamo će na domaćem terenu braniti prednost iz Krasnodara (2-3), a u Zagreb su Rusi stigli bez najboljeg igrača Marcusa Berga. Velika je ovo prilika da 'modri' oept izbore osminu finala Lige prvaka
Vidi originalni članak

Tjedan dana nakon bitne pobjede u veoma hladnom i snijegom zatrpanom Krasnodaru (2-3), Dinamo će na ugodnih 11 stupnjeva dočekati ruski Krasnodar u uzvratnoj utakmici šesnaestine finala Europske lige! Stigli su Rusi u Zagreb i odmah se iznenadili kako je toplo.

DOBRE VIJESTI ZA 'MODRE' Iznenađenje: Krasnodar stigao u Zagreb bez najboljeg igrača!

A priredili su i jedno 'iznenađenje' za 'modre' jer u Zagreb nisu poveli Marcusa Berga koji je zabio gol u prvoj utakmici i na kojeg je dosta upozoravao Zoran Mamić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Njemu trebamo smanjiti prostor, biti mu još bliže, spriječiti protok lopte do njega. Ali, nije on jedini, Krasnodar ima velik broj opasnih igrača - govorio je u srijedu na presici trener Dinama, a spomenutog Šveđanina nije bilo na posljednjem treningu.

Ništa o tome nisu napisali ruski mediji, a možda znaju nešto više od nas. Ne zna se koji je točno razlog, ali mogla bi to biti velika prednost za 'modre' u uzvratu. Bilo kako bilo, Dinamo ima veliku šansu proći u osminu finala Europske lige jer ima prednost i čak tri zabijena gola u gostima. 

IZ JAKNI U KRATKE RUKAVE Ruse dočekao temperaturni šok u Zagrebu: Cilj nam je zabiti što prije Dinamu, ništa nije gotovo

Pobijedi li sutra Zoran Mamić može postati trener Dinama s najviše europskih pobjeda u nizu. Trenutno ih ima pet kao i Ante Čačić, a izbori li uvjerljivo prolaz u osminu finala EL ostat će sam na vrhu. A u prolaz je uvjeren kapetan Arijan Ademi.

- Pritisak? Da, u početku sezone je bio dosta veći pritisak, tada smo igrali one utakmice u kojima "moramo" proći il bi sve drugo bila sramota. Ali sada je sve puno lakše, napravili smo velike stvari u Europi, a možemo i još veće. Ova momčad još nije ispunila svoja očekivanja.

ZA POVIJEST Dinamo po prvi put može do šeste europske pobjede u nizu

Pred praznim tribinama Maksimira utakmica će početi u 21 sat, a prijenos možete pratiti na programu ArenaSport 3.

Idi na 24sata

Komentari 84

  • Alli Gator 25.02.2021.

    Najvjerniji navijaci svijeta su Haldukovci koji vijeruju i u mrtvace!

  • Kreško71 25.02.2021.

    Arena plaća više, HRT bi za đabe

  • xelengrat 25.02.2021.

    Pushiona večeras

Komentiraj...
Vidi sve komentare