To je to što me zanima!

Evo gdje se u petak vozi WRC i koje će ceste biti zatvorene

WRC vozači u četvrtak su odradili generalnu probu, odnosno takozvani "shakedown" u Okiću, a u petak počinje ono pravo...
Vidi originalni članak

Četvrta etapa Svjetskog prvenstva u reliju službeno je otvorena ceremonijalnim startom kod zagrebačkih fontana.

POGLEDAJTE CEREMONIJALNI START:

WRC vozači u četvrtak su odradili generalnu probu, odnosno takozvani "shakedown" u Okiću na kojem je najbrže vrijeme ostvario aktualni svjetski prvak i pobjednik prošlogodišnje utrke u Hrvatskoj Kale Rovanperä, a u petak počinje ono pravo...

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Gdje i kad se u petak vozi WRC Croatia Rally

Prvog dana WRC Croatia Rallyja voze se četiri brzinska ispita.

Prvi brzinski ispit na relaciji Mali Lipovec – Smerovišće – Cerina – Šipački Breg – Dragonoš – Gluščić Breg – Svinjarići – Grdanjci počinje u 8 sati i 3 minute, a drugi u 14 sati i 45 minuta. Prometnice će na tom području stoga biti zatvorene za sav promet od 5 sati i 3 minute do 17.45.

Treći brzinski ispit na relaciji Gabrovica – Stojdraga – Poklek – Novo Selo Žumberačko – Osunja – Budinjak – Gornja Vas – Hartje (Općina Žumberak) starta u 8 sati i 56 minuta, a četvrti u 15.38. Dio prometnica zato će za sav promet biti zatvoren između 5.56 i 18 sati i 38 minuta.

Prije i za vrijeme održavanja utrke promet će na prilaznim ulicama također biti otežan ili zatvoren. U suradnji s policijskim djelatnicima i sucima, kontrolirano će se propuštati promet za lokalno stanovništvo, piše Radio Samobor.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NenadZG 21.04.2023.

    Ima li negdje karta zatvorenih prometnica?

  • 21.04.2023.

    osim što troše bezveze gorivo i ugrožavaju svoje i tuđe živote koja je svrha ovog?

  • dalisalvadoR 20.04.2023.

    Jes jes jes

Komentiraj...
Vidi sve komentare