To je to što me zanima!

Evo kako je Khabibov učenik prisilio Brazilca na 'tapkanje' u najiščekivanijoj borbi godine

Sjajnom i dominantnom izvedbom na UFC 280 u Abu Dhabiju, Khabibov učenik 'ugušio' je donedavnog prvaka koji je prethodno upraznio pojas nakon što je pao na vaganju uoči borbe s Gaethjeom
Vidi originalni članak

U najiščekivanijoj borbi godine, Islam Makačev osvojio je UFC-ov pojas lake kategorije pobijedivši Brazilca Charlesa Olivieru.

Sjajnom i dominantnom izvedbom na UFC 280 u Abu Dhabiju, Khabibov učenik 'ugušio' je donedavnog prvaka koji je prethodno upraznio pojas nakon što je pao na vaganju uoči borbe s Justinom Gaethjeom. Dominirao je Dagestanac u prvoj rundi, a u drugoj samo završio posao.

SPEKTAKL U ABU DHABIJU Khabibov nasljednik novi kralj lake kategorije UFC-a: Ugušio je Charlesa Oliveiru u drugoj rundi

Video pogledajte OVDJE

Puno se očekivalo od Oliveire, bez obzira što je Makačev bio favorit, no bila je to jednosmjerna borba koja je trajala svega dvije runde. Khabib je sve gledao iz kuta, a kada je borba završila utrčao je u oktogon kako bi proslavio veliku pobjedu svojeg učenika.

Inače, Makačev je odradio ono što je još prije nekoliko godina, prije svoje smrti, izjavio Abdulmanap Nurmagomedov, Khabibov otac. Nakon što njegov sin napusti tron, Makačev će se na njega popeti. 

Idi na 24sata

Komentari 22

  • adis23 23.10.2022.

    Kako nitko ovim Dagestancima nemože ništa, to je nevjerojatno. Oliveira bio kao neki amater, a ne borac koji je par puta obranio titulu champa!

  • Balkanski Princ 90 23.10.2022.

    Dosadni ste s tim bezveznim brisanjem komentara,ne razumijem poantu koji je bit brisanja,pa jos malo vam je odzvonilo,bit ce svi obavjesteni u 5 najvecih Hrv.gradova 3 dana ce trajati potpisi za referendum zatvaranja ovog portala a u igri su i ozbiljni odvjetnici😉vidjet cete a i ne treba puno potpisa...vec su tako zatvoreni par ozbiljnih portala bar deset puta jacih u Francuskoj,Belgiji i Nizozemskoj....a ima stotinu motiva za zatvaranje...Pa i u Srbiji je nedavno ukinut jedan realiti show koji je bio oko 7 puta praceniji od ovog portala...jos malo i kljuc u bravu...vidjet cete...jedva cekam

  • ping-pong 23.10.2022.

    Izbrisali su mi komentar u kojem sam napisao da mi je borba O'Malleya bila puno bolja!

Komentiraj...
Vidi sve komentare