To je to što me zanima!

Evo kako su Norvežani šokirali Dinamo: A gdje je obrana?

Mvuka Mugisha dobio je loptu na desnoj strani, cimao je Ljubičića pa ubacio u srce peterca. A tamo serija kikseva. Lauritsen je bio kratak u skoku, a Šutalo i Ristovski dozvolili su da im se Pellegrino izmigolji i pobjegne
Vidi originalni članak

Sve je teklo prema planu. Dinamo je odolijevao napadima Bodo/Glimta i orijentirao se na kontre, a nakon što je splasnuo taj pritisak, preuzeli su posjed i umrtvili igru. No, baš u tim trenucima došla je hladna šamarčina.

Dinamo je u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka izgubio od Bodo/Glimta (1-0), a jedini gol zabio je Pellegrino u 37. minuti.

Mvuka Mugisha dobio je loptu na desnoj strani, cimao je Ljubičića pa ubacio u srce peterca. A tamo serija kikseva. Lauritsen je bio kratak, a Šutalo i Ristovski dozvolili su da im se Pellegrino izmigolji i pobjegne. Ušao im je iza leđa, naklonio se i mirno pogodio glavom donji desni kut za 1-0. Reklo bi se, početnička pogreška i dekocentracija u obrani. Nešto što se ne smije događati. Da jedan igrač dođe do lopte pored trojice. 

Gol pogledajte OVDJE

Dinamo je pao u igri, gol ga je očigledno šokirao. Imali su domaćini sjajnu priliku za 2-0 krajem prvog dijela kada je Salvesen pogodio prečku nakon ubačaja iz kornera. 

Dinamo je podignuo tempo, razigrao se u nastavku i imao nekoliko sjajnih šansi za remi, ali na kraju su Norvežani slavili. Putnika u Ligu prvaka doznat ćemo sljedeću srijedu u Maksimiru kada je na rasporedu uzvrat. Modri su kvalitetniji, falilo je večeras hrabrosti i rizika, ali vjerujemo kako pred svojim navijačima mogu do plasmana u Ligu prvaka nakon tri godine. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU

Idi na 24sata

Komentari 48

  • danijel23 16.08.2022.

    dobro je, derbi, dug put i umjetna trava, tko nije igrao na njoj nezna u cemu je rijec... igrati utakmice na pravoj travi pa onda ma umjetnoj, znaci u 60 min vise nemozes hodat koliko te ubije, sigurno je i njij ispuhala ,a o brzini lopte,sprintu i ostalome da i ne pricam..... dobro je samo 1-0 odlican rezultat i sve u svemu prolazna ocjena....svi znaju pa tako i oni da im premala zaliha za uzvrat, nadali se 2,3-0 na umjetnoj.... biti ce lagano 3,4 razlike u Maksimiru, sad oni putuju i imaju 4 dana prije utakmicu i nema im umjetne trave .

  • bum5bar 16.08.2022.

    Gdje je obrana pa sjedi na klupi

  • ZG - KAJ 16.08.2022.

    Drugo poluvrijeme solidno, prvo loše... Dinamo je kvalitetniji i to prolazi...Bute vidli...

Komentiraj...
Vidi sve komentare