Obavijesti

Sport

Komentari 48

Evo kako su Norvežani šokirali Dinamo: A gdje je obrana?

Evo kako su Norvežani šokirali Dinamo: A gdje je obrana?

Mvuka Mugisha dobio je loptu na desnoj strani, cimao je Ljubičića pa ubacio u srce peterca. A tamo serija kikseva. Lauritsen je bio kratak u skoku, a Šutalo i Ristovski dozvolili su da im se Pellegrino izmigolji i pobjegne

Sve je teklo prema planu. Dinamo je odolijevao napadima Bodo/Glimta i orijentirao se na kontre, a nakon što je splasnuo taj pritisak, preuzeli su posjed i umrtvili igru. No, baš u tim trenucima došla je hladna šamarčina.

Dinamo je u prvoj utakmici play-offa Lige prvaka izgubio od Bodo/Glimta (1-0), a jedini gol zabio je Pellegrino u 37. minuti.

Mvuka Mugisha dobio je loptu na desnoj strani, cimao je Ljubičića pa ubacio u srce peterca. A tamo serija kikseva. Lauritsen je bio kratak, a Šutalo i Ristovski dozvolili su da im se Pellegrino izmigolji i pobjegne. Ušao im je iza leđa, naklonio se i mirno pogodio glavom donji desni kut za 1-0. Reklo bi se, početnička pogreška i dekocentracija u obrani. Nešto što se ne smije događati. Da jedan igrač dođe do lopte pored trojice. 

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo

Gol pogledajte OVDJE

Dinamo je pao u igri, gol ga je očigledno šokirao. Imali su domaćini sjajnu priliku za 2-0 krajem prvog dijela kada je Salvesen pogodio prečku nakon ubačaja iz kornera. 

Bodo: Prva utakmica doigravanja UEFA Lige prvaka, FK Bodo/Glimt - GNK Dinamo

Dinamo je podignuo tempo, razigrao se u nastavku i imao nekoliko sjajnih šansi za remi, ali na kraju su Norvežani slavili. Putnika u Ligu prvaka doznat ćemo sljedeću srijedu u Maksimiru kada je na rasporedu uzvrat. Modri su kvalitetniji, falilo je večeras hrabrosti i rizika, ali vjerujemo kako pred svojim navijačima mogu do plasmana u Ligu prvaka nakon tri godine. 

POGLEDAJTE NOVU NAVIJAČKU PJESMU