To je to što me zanima!

Evo koliko će Fury i Usik zaraditi za meč! A tko odustane, kazna je čak deset milijuna dolara...

Idući će se mjesec u Arabiji sučeliti Anthony Joshua i Francis Ngannou. Joshua će dobiti čak 45 milijuna dolara, a bivši MMA prvak Ngannou 20 milijuna
Vidi originalni članak

Nakon što je Saudijska Arabija odlučila uložiti ogroman novac u nogometnu ligu, to tržište preuzima primat od američkog i engleskog i u boksu. Šeik Turki Alalshikh dobio je zadatak od saudijskog kralja da tu državu pretvori u sportski centar svijeta.

 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idući tjedan ondje su se trebali boriti Tyson Fury i Oleksandr Usik za prvo ujedinjenje teškaških titula prvaka još od Lennoxa Lewisa 1999. godine, no Fury je otkazao zbog ozljede pa će se taj dvojac sučeliti 18. svibnja.

A Saudijci su se pobrinuli da ta dvojica boksača podijele čak 105 milijuna dolara! Fury će dobiti 70 milijuna, a Usik 35 milijuna. Plus postotak od pay-per-view paketa.

No, boksači moraju potpisati i da će onaj tko eventualno otkaže borbu, zbog bilo kojeg razloga, platiti deset milijuna dolara penala!

Idući će se mjesec, pak, u Arabiji sučeliti Anthony Joshua i Francis Ngannou. Joshua će dobiti čak 45 milijuna dolara, a bivši MMA prvak Ngannou 20 milijuna.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Maggie07950 12.02.2024.

    Ocijenite moju 18+ golu fotografiju ---> NU21.FUN

  • Lubanja 55 11.02.2024.

    Dva klauna.

  • Torca Slavonija 11.02.2024.

    Čekaj pa kad će kocka Hrga skockani doči na red???🤣🤣🤣🤣

Komentiraj...
Vidi sve komentare