To je to što me zanima!

Evo koliko će zaraditi Nijemac koji će suditi derbi na Poljudu

Nedavno je Siebert dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, čiji je trener tada još uvijek bio Niko Kovač, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu
Vidi originalni članak

Nijemac Daniel Siebert sudit će derbi Hajduka i Dinama 30. ožujka. HNS je odlučio najvažniju utakmicu sezone ostaviti na povjerenje iskusnom europskom sucu. Siebert je iz Berlina, a jedan je od 33 suca koja se nalaze u Uefinom elitnom razredu sudaca. Riječ je o jednom od najboljih sudaca u Europi. Sudio je 165 utakmica Bundeslige i 24 utakmice njemačkog Kupa, a poznat je i na europskoj sceni. Sudio je 16 utakmica Europske lige i 13 utakmica Lige prvaka. 

'BAJKOVITI STE' Bivši nogometaš Dinama je u tajnosti oženio srpsku glumicu i bivšu djevojku Igora Kojića

Portal Sportalo objavio je i koliko će Siebert zaraditi sudeći ovu utakmicu. HNS će na račun Sieberta i njegovih pomoćnika isplatiti 12.000 eura. Glavni sudac dobit će 6 tisuća eura, a svaki od dva pomoćnika po 3 tisuće eura. Iznos će biti i veći jer naknade moraju dobiti četvrti sudac, ali i VAR suci. Bit će ovo rekordni derbi po izdavanjima. 

 Nedavno je Siebert dijelio pravdu na utakmici Bayera iz Leverkusena i Wolfsburga, čiji je trener tada još uvijek bio Niko Kovač, a išao je i na 'posudbe' u grčku ligu.

Idi na 24sata

Komentari 38

  • 03041 20.03.2024.

    Zato će Rijeka Hajduk koja je još važnija sufiti neki stranac iz Andore (šalim se) ali rekli su stranac

  • axl44 20.03.2024.

    crveni za letvu 🤣🤣🤣🤣🤣

  • RedDoor 20.03.2024.

    Nekidan je sudac izgleda slabo odsudio utakmicu. Prvo nije svirao izgleda par čistih prekršaja na igračima Hajduka na početku utakmice, tu je nastala nervoza, drugo izgleda potencijalni jedanaesterac u 17. minuti za Hajduk nedosuđen. Treće rano drugi žuti karton Mikanoviću je izgleda strogo dosuđen, to je usmjerilo utakmicu izgleda. Četvrto jedanaesterac je trebalo ponoviti. Još tome dodajte izgleda dvojbene situacije iz Varaždina, tko zna kako bi izgledala tablica sad. Trebalo je izgleda strane suce odavno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare