To je to što me zanima!

Evo što se mora dogoditi da Hrvatska ipak izbori četvrtfinale

Da smo pobijedili Argentince, problema ne bi bilo, ali bezidejnom igrom i s premalo žara doveli smo se u situaciju gdje možemo kompromitirati sve dobro što smo napravili u Egiptu
Vidi originalni članak

Hrvatska rukometna reprezentacija šokantno je izgubila od Argentine 23-19 i sada nam je put u četvrtfinale itekako zakompliciran. Upitan, ali i dalje postoji.

POGLEDAJTE VIDEO: Damir Kajba uoči Argentine

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Da smo pobijedili Argentince problema ne bi bilo, ali bezidejnom igrom i s premalo žara doveli smo se u situaciju gdje možemo kompromitirati sve dobro što smo napravili u Egiptu.

RAZBILA IH ARGENTINA Potpuna blamaža Hrvatske: Četvrfinale je sad jako daleko

Danas smo potpuno podbacili u jednoj od, moramo priznati, najlošijih predstava ove odlične generacije, ali šansa za prolaz i dalje postoji. I ona je vrlo jednostavna.

OSTAVKA U PRIJENOSU UŽIVO Lino odlazi nakon SP-a! 'Ovo je nedopustivo, neka dođe drugi'

Prvo Katar mora pobijediti Argentinu, a mi bi tada imali zadatak prvenstva - pobijediti prvog favorita Dansku. Ukoliko se to dogodi, Hrvatska će izboriti četvrtfinale.

Idi na 24sata

Komentari 142

  • ilijas2 24.01.2021.

    Taj duvnjak neznam ko ga je naduvo, glavusa ko u konja, čista nula 

  • magic_mushrooms 24.01.2021.

    Decko kaj je z glavom? Lino Cervar je rukometna institucija a to sto ga igraci sabotiraju je sasvim neka druga prica !

  • darkor 24.01.2021.

    Ljudi lino červar je napravio toliko za nas rukomet da nema niko pravo govoriti sta o njemu nemamo igrace za velike stvari da nije cupica i martinovica niti prvu skupinu ne bih prosli kakvi duvnjak i karacic da je mali jaganjac bio bolji od njih sad mi je jasno zasto je Luka cindric otišao kad je vidio igru odmah je vidio da smo losi i otišao lino červar je napravio igru 7na6 jer 6na6 nismo mogli naći prostora do gola pa je ubacio i drugog pivota da napravi prostor za gol ali s takvom igrom vanjski igraci moraju biti brzi krizati se lopta mora biti tocna bez pogreške i onda se može tako igrati ali nasi kao da ne zele pobjedu kad je karacic usao u drugom dijelu onda smo se raspali u napadu jedino što ne kuzim zasto martinovic duvnjak i mamic nisu igrali zadnjih 12 minuta vidilo se da igor karačić nije na toj razini a tako vazna utakmica gdje se moras baciti na glavu da pobijedis lakse bi bilo 20 razlike izgubiti od danske nego se vaditi na njima a jos katar mora pobijediti argentinu mislim katar je i prije 2 godine pobijedio ali ako pobjede i mi izgubimo katar ide dalje zato ce se oni baciti na glavu i dobiti argentinu nista specijalno nisu protiv nas danas pokazali ali mi jesmo i sami se oni cude dali je to bila hrvatska ili?  Teško je ali ako prođemo neznam sta ocekivati ja iskreno mislim da možemo ali s obzirom na igre tesko karačić na tribine janko kevic u igru 

Komentiraj...
Vidi sve komentare