Obavijesti

Sport

Komentari 374

Lino odlazi nakon SP-a! 'Ovo je nedopustivo, neka dođe drugi'

Lino odlazi nakon SP-a! 'Ovo je nedopustivo, neka dođe drugi'

Reprezentacija je stvarana 20 godina da se bori za svaku loptu, ja prvi snosim odgovornost i ne bježim od toga. Žao mi je da tako odlazim, ali odluka je definitivna, rekao je Červar

VIDEO

Nikome nije drago izgubiti. Danas nismo dobro igrali, jako sam iznenađen, očekivao sam da ćemo biti dobri. Razočaranje je, trebam preuzeti odgovornost bez obzira na sve. To je za mene nedopustivo, rekao je Lino Červar za RTL.

A onda je legendarni hrvatski izbornik u prijenosu uživo, nakon šokantnog poraza od Argentine 23-19 kojom smo došli na rub ispadanja prije četvrtfinala Mundijala, prelomio: odlazi s klupe Hrvatske nakon Egipta!

POGLEDAJTE VIDEO: Hrvatska u Kairu

Pokretanje videa...

Hrvatska stigla u Kairo 04:35

- Mislim da je bolje da dođe netko tko će me zamijeniti, nisam spreman dalje. S puno angažiranja sam se dao, 250 nastupa sam vodio reprezentaciju - dodao je.

Hrvatska će u kvalifikacijama za Olimpijske igre, a onda i na samim Igrama, kvalificiramo li se na njih, imati novog izbornika. Lino se, podsjetimo, trebao oprostiti u Tokiju.

- Reprezentacija je stvarana 20 godina da se bori za svaku loptu, ja prvi snosim odgovornost i ne bježim od toga. Žao mi je da tako odlazim, ali odluka je definitivna. Neka bude ovo poruka onima koji će doći, dat ću potporu novom izborniku i reprezentaciji, ali mislim da nije trebalo ovako odigrati.

- Neću razmisliti o ovoj odluci, uvijek sam držao visoke kriterije. Novi čovjek treba preuzeti reprezentaciju - jasan je bio Červar i dodao kako će nastojati pobijediti Dansku, ali ni to nam možda neće biti dovoljno da prođemo među najboljih osam.

Prije toga, naime, Katar mora pobijediti Argentinu. Ne dogodi li se čudo, Hrvatska će prvi put nakon 2001. biti slabije plasirana od osmog mjesta.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 374
VIDEO

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a
'SHAQ' MOŽE BIRATI

Mvumbi je i dalje zvijezda: Želi ga pola Francuske nakon SP-a

Znam da je ovo posao, ali sve mi je ovo novo. Ne znam još što bih rekao. Uskoro ću odlučiti gdje ću nastaviti karijeru, rekao je pivot DR Konga koji je oduševio sve na SP-u u Egiptu

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut
NAKLONITE SE MAJSTORU

Nitko ni blizu virtuozu: Balićev rekord dugo će ostati netaknut

Bivši hrvatski rukometni reprezentativac šest puta zaredom našao se u najboljim postavama velikih natjecanja. Sagosen je u Egiptu mogao doći na pet, no prerano je izletio s Norvežanima
Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!
NEVJEROJATNI HANSEN I LANDIN

Spektakularno finale u Egiptu: Danska ponovno prvak svijeta!

Čudesni Hansen, čudesni Landin na golu i Danska je ponovno prvak svijeta! Na koncu su presudile nijanse, ali Danci su zasluženo obranili naslov prvaka svijeta 26-24 i drugi put u povijesti uzeli zlatno odličje