To je to što me zanima!

Evra: Mi smo muškarci, a oni dječaci, to je razlika

U nogometu nije sve u ljepoti. Za razliku od njih, mi pobjeđujemo, likovao je nakon pobjede na Emiratesu lijevi branič Manchester Uniteda
Vidi originalni članak

Nakon 180 minuta, onih 90 na Old Traffordu i ovih 90 na Emiratesu, ispada da se Manchester United prošetao kroz polufinale Lige prvaka. U prvoj utakmici United je slavio 1-0, ali i imao barem desetak šansi. Uzvrat su prošli glatko.
- Mogli smo i u uzvratu dobiti 3-0 - misli lijevi branič Manchestera Patrice Evra. Igrao je u Londonu nešto više od sat vremena, pa prepustio mjesto mladom Rafaelu. Alex Ferguson dao mu je zasluženi odmor, Theo Walcott bio je potpuno nemoćan na njegovoj strani.
- Mi smo jedanaestorica muškaraca, a oni jedanaestorica dječaka i to je velika razlika. Puno smo zrelija momčad, igramo s puno više samopouzdanja - rekao je Evra, koji ne vidi previše koristi od silnih Arsenalovih dodavanja, bezbrojnih kombinacija...
- Svi stalno govore da Arsenal igra lijepo i prekrasno. Ali sada smo im pokazali koliko smo mi jaki. Za razliku od njih, mi primamo puno manje golova i imamo puno više pobjeda. A pritom nitko ne može reći da ne igramo lijepo. Iako u nogometu nije sve u ljepoti - završio je Evra.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • fzd 28.05.2009.

    di su sada muškarci a? malo su zakazali... BARCA!!!!!!!!!!! kako ste jedne pičkice iz manchestera

  • arsenal fc 06.05.2009.

    a dobro je i reka,to su već svi skužili jedno nije wenger

  • mato_swe 06.05.2009.

    joj kako je sjedno komentar na mjesto: mi smo muskarci a oni su djeca hahha =) ...istina :D

Komentiraj...
Vidi sve komentare