To je to što me zanima!

F. Magath: Nema pobjeda, e nema onda ni slobodnih dana

Od sada, nema više slobodnih dana. Jamčim vam da ćemo u nedjelju imati trening, najavio je kaznu trener Schalkea nakon remija kod Eintrachta u Frankfurtu
Vidi originalni članak

Strateg Schalkea Felix Magath poznati je neustrašivi trenerski tiranin. Autoritet kod kojeg nemaju popusta ni najveće zvijezde na treninzima od svojih igrača traži vojnički disciplinu, poslušnost i angažiranost.
No, u slučaju ovosezonskog Schalkea metode nisu dale rezultata. Unatoč dovođenju velikog broja zvučnih pojačanja, klub iz Gelsenkirchena nakon devet kola drži tek 15. mjesto. U subotu kod Eintrachta izborili su remi bez golova.

Magathova filozogija je jasna - nema pobjeda, nema slobodnih dana.
- Igrali smo loše, sretno smo došli do remija. Od sada, nema više slobodnih dana. Jamčim vam da ćemo u nedjelju imati trening - rekao je Magath i uzbunio veznjaka Jermainea Jonesa.
- U Ligi prvaka nam ide dobro (dvije pobjede u tri kola, op. a.), ali u Bundesligi ništa ne funkcionira. A radili smo sjajno tijekom priprema.

Kako je pokazao i na primjeru Ivana Rakitića, nije isključeno da 'Sadam' kako ga zovu u Njemačkoj, počne 'udarati po džepu'. Naime, zbog nediscipline pri izvođenju na utakmici s Hannoverom trener Schalkea kaznio Rakitića i Jonesa s 10.000 eura kazne.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare