To je to što me zanima!

F. Ribery: Znam da ove sezone možemo do kraja

Münchenski Bayern pobijedio je u gostima Lyon 3-2 i time osigurao prvo mjesto u skupini F uoči osmine finala prestižne Lige prvaka
Vidi originalni članak

Iako su pred domaćim navijačima na stadionu Gerland odigrali vrlo dobru utakmicu i stvorili puno šansi, nogometaši francuskog prvaka Lyona nisu uspjeli pobijediti Bayern. Gosti su na krilima Francka Riberyja slavili 3-2 te time osigurali prvo mjesto u skupini F i bolju poziciju uoči osmine finala Lige prvaka. Francuski veznjak Bayerna protiv “svojih” je golom i dvjema asistencijima pitanje pobjednika riješio već u prvom poluvremenu.
- Na poluvremenu smo vodili 3-0 i moji suigrači su već počeli slaviti. Upozorio sam ih da se Lyon sigurno može vratiti i neka se ne vesele prerano - rekao je Franck Ribery.
I umalo je bio u pravu. Lyon je zabio dva gola.
- Vratiti se Bayernu nakon 0-3 bilo bi zaista čudesno. A mogli smo. U drugom dijeu puknuli smo prema Bayernovom golu 21 put, a oni prema našem samo sedam - rekao je trener Lyona Claude Puel.
- Posljednjih 15 utakmica nismo izgubili i tek sad vidim našu snagu. Siguran sam da možemo otići do finala Lige prvaka - kaže Ribery.
U dvoboju Real Madrida i Zenita na Santiago Bernabeu prvi je put na trenersku klupu “kraljevskog kluba” sjeo Juande Ramos. Dolaskom novog trenera osobito je inspiriran bio kapetan Madriđana Raul s dva gola u 3-0 pobjedi Reala.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • -sunce-malo- 11.12.2008.

    mogu, da, ali jako teško...nažalost, nije to onaj bayern na koji smo svi navikli, bayern iz doba elbera, effenberga, santa cruza,...,

  • Dakox 11.12.2008.

    Zao mi Lyona, ali sto je tu je, a Bayernu predvidam rano ispadanje ti kraja sigurno nece gledati.

  • Bole top 11.12.2008.

    lyon je unistio bayernu u dugom poluvremenu,steta sta bar nisu izjednacili,jer su zasluzili,mislio sam da je bayern bolja ekipa

Komentiraj...
Vidi sve komentare