To je to što me zanima!

F1 preko regionalnih televizija u gotovo cijeloj Hrvatskoj!

NeT u suradnji s pet regionalnih televizija pokriva područje skoro cijele Hrvatske. Jutros je počeo prijenos treninga VN Malezije. Prijenosi su osigurani na tri godine
Vidi originalni članak

Ono što nije uspjelo HTV-u i ostalim većim televizijama, pošlo je za rukom regionalnim televizijama. Već od danas možete gledati prijenose Formule 1, stoji na stranicama NeT-a, Nezavisne televizije!

NeT surađuje s Osječkom televizijom, TV Istrom, Kanalom Ri (Rijeka), televizijom VOX (Zadar), splitskim TV Jadranom te najvjerojatnije i s dubrovačkom TV, a sve preko 'organizatora' tvrtke Kreator. Tih sedam regionalnih televizija pokriva područje gotovo cijele Hrvatske, a ugovor je navodno potpisan na tri godine. 

Nažalost, slabije ili uopće nije pokriveno područje Slavonije i Varaždina.

S obzirom da su već odrađena dva treninga VN Malezije, u 4 i 8 ujutro, gledatelji su već mogli uživati u prijenosu 'oktanskog cirkusa'.

Idi na 24sata

Komentari 48

  • marg 11.04.2011.

    ...fino, dokaz da se uz puno volje i truda sve može, svakim novim prijenosom će postati sve bolji...bravo!!!

  • Ivo Lola Ribar 11.04.2011.

    tek kad sam vidio kakav je bezveznjak zapravo vlasnik te kreator grupe sam shvatio koliko su nesposobni ljudi u vodstvu hrt-a. SRAMOTA kome narod placa pretplatu! dakako, one budale koje doista placaju.

  • pinky111 10.04.2011.

    f1 je toliko dosadan da je to za nevjerovat kako vam to moze bit zabavno 2 3 pretjecanja i to je to kako odradis kvalifikacije tako ces i zavrsit otprilike :S

Komentiraj...
Vidi sve komentare