To je to što me zanima!

Fabio Capello bez milosti: 'Rooney, ti si potpuno lud!’

Engleski izbornik 'poludio' je na Roonyja nakon što je primitivno reagirao na odluku suca tijekom utakmice između Manchester Uniteda i Fulhama
Vidi originalni članak

Moraju paziti na odijevanje, mobiteli su im “pod ključem” dok Capello ne da zeleno svjetlo, a i ponašanje im je pod povećalom. Otkako je Don Fabio preuzeo englesku nogometnu reprezentaciju, vrijede neka nova pravila, ni WAGS se ne smiju motati po hotelu.
Za Capella ne postoje “svete krave”, najnoviji primjer je Wayne Rooney. Napadač Manchester Uniteda dobio je crveni karton protiv Fulhama i potpuno pobjesnio. Svađao se se sa sucem, bacio prema njemu loptu i svom snagom odalamio korner zastavicu.
- Kako se to ponašaš? Ti si luđak! - navodno je Capello pred svima rekao jednom od najboljih napadača svijeta.
Prije Rooneya tlak mu je dignuo Ashley Cole. Lijevog braniča engleske reprezentacije policija je ulovila kako vozi u pijanom stanju oko dva sata iza ponoći, a i dobri dečko Steven Gerrard prije nekoliko tjedana se potukao u noćnom klubu.
Zbog toga su dobili “jezikovu juhu” od Don Fabija i engleski mediji već špekuliraju da će neki ostati bez mjesta u momčadi već na subotnjoj utakmici sa Slovačkom.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • HrvatskaHrvatima 26.03.2009.

    slazem se da je rooney prtjero al je pretjero i capello...oni ko da su u zatvoru za psihicki poremecene ljude....mislim nogomet je za njih ozbiljna stvar al ako misli da ce diktaturom neso postic ...e pa nece...zato su tak i frustrirani!

  • roblfc1892 26.03.2009.

    ako hoćete točno prijenjeti vijest onda si dopeljajte nekog ko zna 2 riječi engleskog http://www.independent.co.uk/sport/football/internationals/capello-gives-public-dressing-down-to-crazy-man-rooney-1654103.html capello je zaje..... rooneya..

  • user_35025 26.03.2009.

    naravno da ga treba suspendirati..mislim ono da tako vrijeda suce..pa nemogu vjerovati..

Komentiraj...
Vidi sve komentare