To je to što me zanima!

Fabio Capello: Wilshere će jednom biti kapetan Engleske

Pratio sam ga pozorno protiv Barcelone. Odigrao je tamo sa samopouzdanjem kao i u Londonu, a igrao je protiv najbolje momčadi na svijetu, kaže Capello za Wilsherea
Vidi originalni članak

Talijanski strateg na izborničkoj klupi engleske nogometne reprezentacije Fabio Capello dao je veliki kompliment 19-godišnjem Arsenalovom veznjaku Jacku Wilshereu...

- On će jednog dana biti kapetan engleske reprezentacije. Jacku Wilshereu potrebno je još nastupa, ali on je pravi vođa. Teško je pronaći tako mladog igrača s takvom osobnošću. Pamtim dva braniča, Paola Maldinija i Franca Baresija i jednog napadača Raula, ali što se tiče osobnosti i samopouzdanja na travnjaku, on je najbolji mladi veznjak te dobi kojeg sam ikad vidio - rekao je Capello za igrača koji je debitirao u dresu "tri lava" u kolovozu prošle godine u prijateljskom susretu protiv Mađarske. U veljači ove godine Capello je Wilsherea uvrstio u početnih 11 u prijateljskoj protiv Danske.

- Odigrao je s puno samopouzdanja i bez imalo straha. Pokušao je protiv Danske raditi iste stvari koje inače radi za Arsenal, a njegovu pravu vrijednost moglo se dobro vidjeti u utakmicama protiv Barcelone. Pratio sam ga pozorno protiv Barcelone. Protiv jedne od najboljih svjetskih momčadi odigrao je na Camp Nou s istim samopouzdanjem kao i u Londonu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Frank Ribery 15.03.2011.

    proffy pazi kaj radis neces moci komentirati veceras ishode lige prvaka

  • proffy 15.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 2. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

  • proffy 15.03.2011.

    ****admin**** Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 7 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je opomena. Trenutni broj vaših opomena u posljednjih tjedan dana je 1. Ako ih sakupite tri, vaš korisnički račun bit će blokiran na rok od 24 sata.

Komentiraj...
Vidi sve komentare