To je to što me zanima!

Fabregasov otac: Cesc želi što prije otići u Barcelonu

Mislim da se Arsenal Cesca ne želi odreći, no na kraju će ipak popustiti i dozvoliti mu odlazak u katalonsku momčad, rekao je otac Fabregasa
Vidi originalni članak

Cesc Fabregas (23) želi ostvariti transfer u Barcelonu "što je prije moguće", tvrdi otac i agent kapetana Arsenalove nogometne momčadi...
- Arsenal mora poštivati želje igrača. Pregovori na relaciji klubova trajat će dugo, ne mislim da će se sve odmah dogovoriti. Predviđam nekoliko sastanaka između čelnika budući da se radi o kompliciranoj stvari - kaže Francesc Fabregas.
Podsjetimo da se španjolskog nogometnog reprezentativca u posljednje vrijeme dovodi u kontekst prelaska u Barcelonu, klub koji je napustio kada mu je bilo 16 godina.
- Mišljenja sam da ga se Arsenal ne želi odreći, no na kraju će popustiti i dozvoliti mu odlazak. Cesc želi da to transfera dođe što je prije moguće - dodaje tata Fabregas ističući kako je njegovom sinu najvažnije u miru se koncentrirati na Svjetsko prvenstvo (Južnoafrička Republika, 11. lipanj - 11. srpanj).
Joan Oliver, generalni direktor Barcelonine momčadi, u ponedjeljak je izjavio da kontakti između njih i Arsenala postoje, no i da još nije došlo do službene ponude.
- Istina je da je igrač istaknuo želju za dolaskom kod nas i to ako je moguće već u ljeto. Kontaktirali smo Arsenal i upoznali ih s našim planovima. To je za sada to - veli Oliver.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • torcida_dinamo 25.05.2010.

    sesc ako ode propast ce u barceloni, vjecito ce grijati klupu, isto kao i u spanjolskoj repki

  • Dakox 25.05.2010.

    Nece sigurno grijeti klupu, igrac njegova kalibra se moze i mora dokazati osim toga, jamci mu se mjesto u prvih 11, a k tome on je Barcelonino dijete koje je igralo sa pola igraca u danjasnjoj Barcu u mladim uzrastima jednostavno mora funkcionirati sa njim ekipa. Njemu ce trebati godina da pohvata sve konce mozda i manje, i onda moze dostojno zamijeniti Xavi-a koji ima 31 god i mislim da ce mozda jos 2 odigrati na visokom nivou, a mozda jos jednu i onda ce polako se pripremati za mirovanje. Mislim da se iz tog razloga najvise dovdoi Cesc jer je dostojna zamijena za Xavi-a, mislim da je to vec davno odraden plan.

Komentiraj...
Vidi sve komentare