To je to što me zanima!

Falcao o transferu u Chelsea: Polako, uskoro ćete sve znati

Englezi pišu kako će Chelsea dovesti Falcaa na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora nakon isteka posudbe. Falcao je rekao kako je to moguć scenarij...
Vidi originalni članak

Radamelu Falcau završila je jednogodišnja posudba u Manchester Unitedu. No teško da će Kolumbijac vratiti u Monaco. Realna opcija o kojoj engleski mediji pišu proteklih dana je transfer u Chelsea.

- Ako mogu pomoći Falcau da se vrati na razinu na kojoj je bio, to ću i napraviti! Boli me da ljudi u Engleskoj misle da je pravi Falcao onaj kojeg su vidjeli u dresu Manchestera. Pratio sam ga dok je još bio u Atleticu. Igračina je - rekao je Mourinho.

Falcaa su nakon kolumbijske pobjede protiv Brazila na Copa Americi pitali o transferu u Chelsea, a on je pomalo tajanstveno odgovorio:

- Prelazak u Chelsea? To bi moglo biti istina. Uskoro ćete sve saznati - rekao je Kolumbijac, koji je za United u 29 utakmica zabio jedan gol.

Englezi pišu kako će Chelsea dovesti Falcaa na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora nakon isteka posudbe.

Idi na 24sata

Komentari 53

  • muni seferendi 19.06.2015.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Ovo vam je treća lakša opomena u posljednjih tjedan dana te smo zbog toga blokirali vaš korisnički račun na rok od 24 sata. Bit će vam ponovno dostupan za 24 sata.

  • Klimzy 19.06.2015.

    odlicno pojacanje za Chelsea!

  • MARLES 18.06.2015.

    Falcao i Luis Suarez su dijamantne spice,karakterne i borbene,meni najdraze,samo ih se treba zadovoljit,a to su minute,nemoze takva igracina igrat svaku 3 tekmu on mora znat da im je neophodan i da mora rijesavat tekmu!

Komentiraj...
Vidi sve komentare