To je to što me zanima!

Falcao plače menadžeru preko telefona: Van Gaal ga je 'ubio'

Nije sretan. Čujemo se dosta, plače mi preko telefona. Nije to lagana situacija za igrača koji želi igrati i zabijati, rekao je Falcaov bivši menadžer Silvano Espindola.
Vidi originalni članak

Radamel Falcao (29) stigao je na posudbu iz Monaca. Za Manchester United nastupio je u 21 utakmici i zabio tek četiri gola. Louis van Gaal nedavno ga je prebacio u mladu momčad Uniteda i objasnio kako je to zapravo za njegovo dobro.

- Nije sretan. Čujemo se dosta, plače mi preko telefona. Nije to lagana situacija za igrača koji želi igrati i zabijati - rekao je Falcaov bivši menadžer Silvano Espindola.

Vrhunac je bio kad je Van Gaal prebacio kolumbijskog napadača u U-21 momčad protiv mlade momčadi Tottenhama. Čovjeka kojeg United plaća 260.000 funti tjedno. 

- Malo se bojao te utakmice. Ipak se radi o mladim uzrastima iz druge ili treće lige. U takvim utakmicama često se ide grubo i postoji mogućnost ozljede. Tako se ozlijedio u Francuskoj protiv četvrtoligaša - kaže Espindola, koji se okomio na Van Gaala.

- On je trener koji ti ubije samopouzdanje. Uništi te. Pogledajte samo ostale igrače u Unitedu. Bili su sjajni, a sad su se srozali pod Van Gaalovim vodstvom - dodao je.

Idi na 24sata

Komentari 36

  • BaljiCocaj 22.03.2015.

    kako to da dobiva 260 000 funti, a sada cmizdri preko telefona

  • Ja sam Ljubav,nisam Ljubo. 21.03.2015.

    cuj ovih komentara da imam toliko para nebi plako..pa po tome bi svaki nogometas odigro tri sezone i prekinio karijeru samo zato sto ima para..nije svakom do novaca..eto vam zivi primjer...covjek bi igro jos..dokazivo se..to je sasvim normalno..stvarno bi volio neke glave vidit sto tu komentiraju

  • 21.03.2015.

    i meni se place kad pročitam ovako koliko zaradjuje...

Komentiraj...
Vidi sve komentare