To je to što me zanima!

Fanovi zabrinuti: Harry Kane u haljini dočekao novu kćerkicu?

Tottenhamov Harry Kane na Twitteru se pohvalio prinovom u obitelji, ali pažnju s malene kćerkice Vivienne Jane skrenula je Harryjeva odjevna kombinacija nalik haljini
Vidi originalni članak

Napadač Tottenhama i ponosni otac Harry Kane objavio je na Twitter fotografiju sa suprugom Katie Goodland i novorođenom kćerkicom Vivienne Jane, kako bi se pohvalio najnovijom prinovom.

Ipak, ono što je brojnim obožavateljima 'zapelo za oko' nema nikakve veze s djetetom, nego su se svi obrušili na Harryja i njegov odabir odjevne kombinacije. Naime, svi su zabrinuti jer na fotografiji izgleda kao da je Harry u - haljini.

Malo tko na društvenim mrežama mu je čestitao bez pošalice na račun haljine. Dok su mu neki čestitali što je uspio 'stati' u supruginu haljinu, drugi su mu savjetovali da ju sačuva kako bi ju jednog dana odjenula i njegova kći.

Navijači Tottenhama su pak pronašli drugu temu za zabavu pa su Vivienne Jane nazvali jedinim pojačanjem koje će Spursi dovesti ovog ljeta.

Harryju i Katie ovo je drugo dijete. Imaju već jednu kćer - Ivy Jane - koja ima 18 mjeseci i srednje ime dijeli sa svojom novom, mlađom sestrom.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare