To je to što me zanima!

Fantastičan gol Barišića! 'Ovaj igrač ne prestaje oduševljavati'

Lijevi bočni hrvatske vrste zabio je fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u 61. minuti. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je zabio i u pobjedi 1-0 protiv St. Mirrena koncem kolovoza
Vidi originalni članak

U susretu osmog kola škotskog nogometnog prvenstva Rangers je na stadionu Ibrox pobijedio Hamilton Academical s 5-0, a treći pogodak na utakmici je zabio hrvatski reprezentativac Borna Barišić.

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Lijevi bočni hrvatske vrste zabio je fantastičan pogodak iz slobodnog udarca u 61. minuti. Bio je to njegov drugi gol ove sezone nakon što je zabio i u pobjedi 1-0 protiv St. Mirrena koncem kolovoza.

- Ovaj nogometaš ne prestaje oduševljavati. Bio je pun pogodak kad smo ga doveli - jedan je od komentara zadovoljnih obožavatelja Rangersa.

Strijelci za Rangers bili su i Jermain Defoe (7, 63, 71), te Connor Goldson (34). Barišić je odigrao cijeli susret, dok Nikola Katić nije nastupio.

Rangers je ovom pobjedom preuzeo prvo mjesto na ljestvici iskoristivši kiks Celtica koji je na gostovanju kod Livingstona izgubio sa 0-2.

Rangers sada vodi s 21 bodom, Celtic je drugi s dva boda manje, a treći je Motherwell sa 16 bodova.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 07.10.2019.

    Škotska liga je dosta slabija od hrvatske lige,a njemu svaka čast na golu

  • croorc 06.10.2019.

    Bitno da se non stop pisalo kako je loš i govorilo da je onaj Mr. Igrač manje na terenu Strinić bolji. Barišić kakav je da je izmislio nogomet za njega. Još da nam je naći pravog desnog beka jer Vrsaljka nema ni na karti...

  • aavent 06.10.2019.

    Da mi je netko rekao da cemo vise problema imati sa desnik bekom nego sa lijevim rekao bi mu da je lud.

Komentiraj...
Vidi sve komentare