To je to što me zanima!

Fantastičan meč u finalu Indian Wellsa: Alcaraz i Medvjedev po naslov, kao i prošle godine

Finalni dvoboj će biti repriza prošlogodišnjeg finala, a Medvedjev će pokušati spriječiti Alcaraza da postane prvi tenisač koji je obranio naslov u Indian Wellsu otkako je to uspjelo tri puta Novaku Đokoviću
Vidi originalni članak

Branitelj naslova Španjolac Carlos Alcaraz i Rus Danil Medvedjev igrat će u finalu ATP teniskog turnira iz Masters 1000 serije u Indian Wellsu.

Drugi tenisač svijeta Alcaraz plasirao se u finale nakon što je u subotu u polufinalu sa 1-6, 6-3, 6-2 svladao trećeg na ATP ljestvici Talijana Jannika Sinnera, pobjednika Australian Opena, nanijevši mu tako prvi poraz u 2024.

Ovom pobjedom je Alcaraz prekinuo Sinnerov niz od 19. pobjeda i osigurao ostanak na drugom mjestu na ATP ljestvici sljedeći tjedan. Ovo je drugi put zaredom da je Alcaraz zaustavio Sinnera u polufinalu Indian Wellsa.

Medvedjev je u drugom polufinalnom susretu sa 1-6, 7-6 (7/3), 6-2 bio bolji od Amerikanca Tommyja Paula (ATP-17.).

Finalni dvoboj će biti repriza prošlogodišnjeg finala, a Medvedjev će pokušati spriječiti Alcaraza da postane prvi tenisač koji je obranio naslov u Indian Wellsu otkako je to uspjelo tri puta Novaku Đokoviću od 2014. do 2016.

Rus će sada imati priliku osvetiti se za prošlogodišnji poraz protiv Alcaraza i osvojiti jedini od šest turnira iz Masters 1000 serije kojeg nema u svojoj kolekciji.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • NOU NEJM 17.03.2024.

    steta sto se igra saml na 2 dobivena seta al takav je turnir jer ih je ljepo gledat. A Medo ako bude u mozgu dobar onda ce osvojit turnir

  • VolbeatDbv 17.03.2024.

    Carlito je odigtao vrhunski, trebalo se vratiti nakon onog atomskog tenisa od Sinnera. Kapa dole obojici, budućnost tenisa.

  • Mr. Pickles 17.03.2024.

    Bit će to lijepo rivalstvo između Alcaraza i Sinnera, dva razarača s tim da je jedan puno "hladniji na terenu" a drugi kreativniji...

Komentiraj...
Vidi sve komentare