To je to što me zanima!

Fantastičan transfer hrvatskog pivotmena u veliki Flensburg

Flensburg je u svoje redove do kraja sezone doveo Krešimira Kozinu (25). Veliko je to iznenađenje s obzirom da je Kozina do sada igrao za Zamet, Nexe i Alpla Hard
Vidi originalni članak

Senzacionalan transfer bivšeg mladog hrvatskog reprezentativca Krešimira Kozine (25) u jedan od najboljih europskih rukometnih klubova Flensburg potvrdio je odlično informirani Handball-Planet.

Kozina igra na poziciji pivota, a nakon Zameta i Nexea otišao je u austrijski Alpla Hard. U najboljem austrijskom klubu igrao je dvije i pol godine, a s Flensburgom će potpisati do kraja godine.

Kozina je visok 197 centimetara, ima stotinjak kilograma te je igrački potekao u Matuljima, a s hrvatskom juniorskom reprezentacijom osvojio je zlatnu medalju na Svjetskom prvenstvu. Od samih početaka karijere Kozina je isticao kako mu je san zaigrati u Bundesligi, a sada je dobio priliku na najvišem nivou.

U momčadi europskog prvaka iz 2014. godine za minute će se boriti s novopridošlim Henrikom Toftom Hansenom, iskusnim, ali teško ozlijeđenim Jacobom Heinlom i Tobiasom Karlssonom koji u napad ne odlazi niti ako je sam na parketu. Jedini među njima koji zabija u Ligi prvaka ove sezone je Toft Hansen s 12 golova u pet utakmica. zabijao je i Zachariassen (3), no i on se ozlijedio i Vranješ je morao potražiti pomoć.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • strmi007 20.10.2015.

    događa se

  • Bracelona 99 20.10.2015.

    Dobro

  • ogy2007 20.10.2015.

    bravo krešo,gledali smo te u zametu i eto te u bundesligi,svaka čast...šteta što te ekipa iz repke ignorira...

Komentiraj...
Vidi sve komentare