To je to što me zanima!

Fantastična Nizozemska uvjerljiva protiv Francuske

Pobjedom 4-1 Nizozemska je osigurala prvo mjesto u skupini C i ulazak u četvrtfinale Eura. Nizozemci igraju i atraktivno i učinkovito...
Vidi originalni članak

Kuyt, Van Persie, Robben pa Sneijder i to je 4-1! Henry je zabio samo počasni gol u teškom porazu Francuske od, sada je definitivno, prvog favorita Eura. Nizozemska igra učinkovito, atraktivno i lijepo. Iza sebe imaju dvije utakmice iz kojih su uzeli svih šest bodova. Ali jedan je podatak još impresivniji. Nakon utakmica protiv velikih i moćnih protivnika, Italije i Francuske, njihova je gol-razlika 7-1!
Nakon poraza naše reprezentacije 0-3 na Poljudu bili smo zabrinuti. Sada se čini kako problem možda i nije bio u nama nego u Nizozemcima. Tim strašnim Nizozemcima koji melju sve pred sobom. Svi su opasni, i Van Nistelrooy i Sneijder i Robben i Kuyt i Van Persie... A ozljedio im se Babel, nema ni Seedorfa, što znači da teoretski mogu biti još i jači.
Seriju je otvorio Kuyt u 9. minuti. Glavom je zabio nakon što je korner izveo Van der Vaart. Pedeset minuta kasnije Robben je prošao po lijevom boku, idealno dao za Van Persieja i to je bilo 2-0. Henry je u 71. minuti lijepo za bio za nadu Francuza, ali već u idućem napadu Robben je uzeo loptu i poslao je 'kroz oči' golmana Coupeta. Za kraj, Sneijder je u sudačkoj nadoknadi primio loptu na 20-ak metara, okrenuo se i desnom nogom fantastično pogodio rašlje Coupetova gola.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • happynutty 14.06.2008.

    Ja odavno nisam vidjela tako lijepe golove, svaka njima čast.

  • Barney 14.06.2008.

    natovarili su nam 3 komada...talijanima 3 komada...sad francuzima 4 komada....ovi su luđi i od Portugala i od Spanjolske...sreca da ih ne mozemo dobit prije finala...ali ako dodjemo u finale i naletimo na njih....vratit cemo im za ona 3 komada :)))

  • JoleSB 14.06.2008.

    jesu jaki brate nema št. Mi i oni u finalu, pa šta bude: :)

Komentiraj...
Vidi sve komentare