To je to što me zanima!

Fantastična večer za Hrvate! Šiši, Babo i Hezonja oduševili

Mario Hezonja i njegovi New York Knicksi nisu imali šanse protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa te su izgubili 122-95, no raduje partija dubrovačkog košarkaša, koji je već treću utakmicu u nizu dvoznamenkast
Vidi originalni članak

Fantastičnu večer u NBA ligi imali su hrvatski košarkaši. 

Bojan Bogdanović i njegovi Indiana Pacersi u gostima su svladali Cleveland Cavalierse 123-115, a među najboljim je igračima svoje momčadi bio Babo s 23 poena i četiri skoka. Šutirao je babo iz igre 9/16, a od toga je imao dva od šest za tricu.

Uz Babu, fenomenalan je u njegovoj momčadi bio Thaddeus Young s 26 poena i šutem iz igre 11/14, a momčad iz Indianapolisa sada se nalazi na trećem mjestu Istočne konferencije.

A na suprotnoj strani solidan je bio Ante Žižić, koji je u 13 minuta igre imao šut iz igre nula od jedan, ali je zato imao perfektnih šest od šest s linije slobodnih bacanja za šest poena i šest skokova.

Šarić se iskazuje

Odličan je bio i Dario Šarić, koji se iskazao pred novim trenerom (iako privremenim) Ryanom Saundersom.

Igrao je Šiši 25 minuta, zabio 15 poena te uhvatio sedam skokova, a jedino što nije oduševljavajuće bio je njegov šut iz igre (5/12). Ipak, odigrao je znatno bolje od startera na njegovoj poziciji 'četvorke', Taja Gibsona, pa se može i očekivati da će Dario ubrzo ušetati u prvu petorku.

Pobijedili su Timberwolvesi snažnu Oklahomu 119-117, i to u gostima, a najviše je za Darijevu ekipu povukao nekadašnji prvi izbor drafta, Andrew Wiggins, zabivši 40 poena uz deset skokova.

Na suprotnoj strani Thunder je vukao moćni trojac George-Westbrook-Adams s kombiniranih 72 poena, 18 asistencija i 26 skokova, no bilo je nedovoljno.

Momci iz Velike Jabuke poklekli

Mario Hezonja i njegovi New York Knicksi nisu imali šanse protiv aktualnih prvaka Golden State Warriorsa te su izgubili 122-95, no raduje partija dubrovačkog košarkaša, koji je već treću utakmicu u nizu dvoznamenkast!

Bio je Hezonja van forme, nekoliko utakmica nije ni zaigrao, a sada je Kevinu Durantu, Stephenu Curryju i društvu hladno stavio 19 poena za svoj najbolji ovosezonski učinak. I bio najbolji strijelac svoje ekipe! Imao je Hezonja još i šest skokova te tri ukradene lopte.

A na suprotnoj strani strašan je bio Klay Thompson! Vrsni šuter stavio je 43 koša kao iz šale, a za to može zahvaliti Draymondu Greenu i Stephenu Curryju, koji su skupa imali nestvarne 24 asistencije.

Nestvarni Jokić

Denver Nuggetsi gaze sve pred sobom, a najzaslužniji je za to Nikola Jokić.

I sinoć je srpski centar bio nezaustavljiv, grumenje iz Colorada gostovalo je kod Miami Heata te slavilo 103-99, a Jokara je imao triple-double učinak (29 poena, 11 skokova, deset asistencija) te šut za pobjedu!

Usprkos 'škembici' koju je Nikola nabio preko praznika, a čija je slika prije nekoliko dana postala viralni hit, div iz Sombora i dalje drži Denver na prvom mjestu Zapada, a momčad Mikea Malonea sada ima omjer 27-12.

 

Svi rezultati

Cleveland Cavaliers - Indiana Pacers 115-123
Philadelphia 76ers - Washington Wizards 132-115
Miami Heat - Denver Nuggets 99-103
Toronto Raptors - Atlanta Hawks 104-101
Oklahoma City Thunder - Minnesota Timberwolves 117-119
Phoenix Suns - Sacramento Kings 115-111
Golden State Warriors - New York Knicks 122-95
LA Clippers - Charlotte Hornets 128-109

Idi na 24sata

Komentari 34

  • bedak11 09.01.2019.

    Žižič savrsen, 0 od 1.

  • Ljubo Ćesić Rojs 09.01.2019.

    Mogla je koja riječ o Landry Shametu, ne vidja se svaki dan da rookie sa klupe natoči 8 trica (jos nije igrao zadnjih 7 minuta).

  • Simulacija_stimulacija 09.01.2019.

    A što ćemo...u Americi rasturaju, protiv Poljske i Litve B se raspadaju...

Komentiraj...
Vidi sve komentare