To je to što me zanima!

Fed Cup: Otvaraju Jelena Kostanić-Tošić i Ivanović

U subotu i nedjelju u Domu sportova odigrat će se kvalifikacijski dvoboj Hrvatske i Srbije za popounu Svjetske skupine II Fed Cupa
Vidi originalni članak

Kvalifikacijski dvoboj za popunu Svjetske skupine II Fed Cupa između reprezentacija Hrvatske i Srbije, koji će se ovoga vikenda igrati u zagrebačkom Domu sportova otvorit će hrvatska tenisačica Jelena Kostanić-Tošić i Srpkinja Ana Ivanović.
Njihov subotnji meč počinje u 15.30 sati, a potom će na teren izaći Nika Ožegović i Jelena Janković. Program u nedjelju počinje već u 11.30 sati, a prve će snagu odmjeriti Nika Ožegović i Ana Ivanović. Potom će igrati Jelena Kostanić-Tošić i Jelena Janković, a zatim slijedi susret parova. Hrvatske boje branit će Jelena Kostanić-Tošić i Sanda Mamić, dok će na drugoj strani stajati par Ivanović - Janković. Cijena ulaznica je 20 kuna.

Idi na 24sata

Komentari 2

  • Kakma 25.04.2008.

    Ako budu igrale dvije jake Srbkinje,prognozirm 5:0 za istocnjakinje.Nazalost to je stvarnost,toliko su bolje protiv nasih \"turistkinja\".

  • Vittela 25.04.2008.

    Jelena Janković- 5-ta tenisacica svijeta - Niki Ožegović- 150-ta na svjetskoj rang listi. Ana Ivanović - druga tenisacica svijeta, a Jelena Kostanic protivnica trenutno 152. na WTA listi.. nema se komentara, pobjednice se znaju, svaka cast nasima, ali neka se ne nadaju jer su ove cure JJ i AI doista odlicne igracice...

Komentiraj...
Vidi sve komentare