To je to što me zanima!

Federalni sud odbio žalbu Intera na kaznu Mourinhu

Odbačena je žalba Intera za suspenziju trenera Josea Mourinha zbog gestikuliranja na utakmici sa Sampdorijom. Kazna je smanjena Muntariju
Vidi originalni članak

Talijanski je Federalni sud pravde u petak poslijepodne odbacio žalbu Intera na suspenziju njegova trenera Josea Mourinha koju mu je izrekao Sportski sud Talijanskoga nogometnog saveza (FIGC). Mourinho je, podsjetimo, kažnjen s tri utakmice zabrane obavljanja svoje dužnosti nakon skandaloznog ponašanja tijekom prošlotjedne utakmice 25. kola Serije A protiv Sampdorije (0-0). Portugalac je cijelo vrijeme izražavao nezadovoljstvo suđenjem, a vrhunac je bilo pokazivanje prekriženih ruku čime je, kako su protumačili Talijani, htio poručiti da bi suca, koji je Interu isključio dvojicu igrača, trebalo uhititi. Mourinho je, uz tri utakmice suspenzije, dobio i novčanu kaznu od 40.000 eura, a žalba Intera nije bila uspješna. Jedino čime u aktualnom talijanskom prvaku mogu biti zadovoljni je činjenica da je smanjena kazna Sulleyju Muntariju. On je, kao i Esteban Cambiasso, dobio dvije utakmice suspenzije zbog nedoličnog ponašanja nakon sporne utakmice, a Federalni sud pravde mu je u petak smanjio kaznu, tako da će morati pauzirati samo u jednom dvoboju. Argentincu je, pak, ostala prvotna kazna. Mourinho neće moći voditi Inter u utakmicama protiv Udinesea, Genoe i Catanije.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • Fiume_Libera 26.02.2010.

    Unatoc cinjenici da je Sampdorija poslala tome sudu 2 pisma u kojima tvrde da niti jednog njihovog igraca Cambiasso nije napao (Cambiassa terete da je napao i pokusao udariti igraca Samp-a) A Mourinho je dobio 3 tekme zato sto je prekrizio ruke kao da su vezane lisicama, a Huntelaar je tokom zagrijavanja u Firenci navijacima pokazao srednji prst te nakon gola i gestikulirao prema navijacima gestom \"umbrella\" (gesta kojom se pokazuje suck my dick) i njega su pozvali samo da se izjasni...kad tome dodamo sve sto su suci napravili ove sezone u korist milana i protiv Intera, da ne spominjemo zadnji derby ili Gallianijevo namjestanje kalendara... te cinjenice dokazuju da su prave glavesine CALCIOPOLIJA ostale nekaznjene i sada je svima jasno zasto je samo juve izbacen a ne i milan koji je vec dva puta letio u serie b tokom 80-ih jednom zbog namjestanja tekmi drugi put jer su bili preslabi... (Galliani i Berlusconi)

Komentiraj...
Vidi sve komentare