To je to što me zanima!

Federer dočekao prijatelja Rafu na aerodromu u Zürichu

Dokazani humanitarci i slavni tenisači još su jednom pokazali veliko srce i odigrali u Zurichu dobrotvorni meč za Afriku. Federer se pokazao kao veliki domaćin Nadalu...
Vidi originalni članak

Dvojica najboljih tenisača svijeta dokazuju da izvan teniskih terena između njih gotovo da i nema rivalstva koje se osjeća na samom terenu. Prije humanitarnog meča koji su odigrali u Zurichu, Roger Federer dočekao je Rafaela Nadala na aerodromu i u svom crvenom Mercedesu provozao ga gradom. 

Nakon toga u ciriškoj dvorani Hallenstadion odigrali su humanitarni susret za Afriku. Teren je poslije rascijepan na 35.000 dijelova, a prihod od njegove prodaje otišao je u zakladu obojice tenisača. 

- Bio je ovo poseban meč za mene i siguran sam da ću ga pamtiti zauvijek. Ponosan sam i stvarno mi je drago da smo uspjeli u onom što smo zamislili - kazao je Federer. 

Iako je rezultat bio u drugom planu, spomenimo da je Federer pobijedio 2-1 u setovima. Bio mu je ovo prvi meč s Nadalom na u Švicarskoj, a sve će ponoviti za tjedan dana u Madridu.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • mcs 04.01.2011.

    Svaka cast decki.... pravi sportasi.

  • Mario Gomez 22.12.2010.

    kralj... može bit uzor svim sportašima i na terenu i izvan...

  • Edihnjo 22.12.2010.

    zanimljivo ...on ga je doceko na aedromu i nakraju pobijedio :D...ko zna sta se dogadjalo u tom mercedesu...

Komentiraj...
Vidi sve komentare