To je to što me zanima!

Federer i Đoković u boy bendu: Glazbena senzacija zaludila sve

Ozbiljno, pokrećemo boy bend. Jednoručni - BackhandBoys, napisao je Roger Federer uz video glazbenog uratka kojeg je snimio s Haasom, Dimitrovim i Đokovićem, a pogledalo ga je 10 milijuna ljudi...
Vidi originalni članak

Čini se da Roger Federer kreće u novu karijeru! Po mnogima najbolji tenisač svih vremena na zalasku je svoje sportske karijere i posljednjih se mjeseci okrenuo - glazbi.

Legendarni je Švicarac na svom Facebook profilu objavio video na kojem on, Grigor Dimitrov i Tommy Haas pjevaju, Haasov punac svira na klaviru, a poseban gost bio je Novak Đoković.

- Ozbiljno, pokrećemo boy bend. Jednoručni - BackhandBoys - napisao je Federer uz postavljeni video glazbenog uratka.

Možda i izgleda kao dobra šala i zabava slavnih sportaša, no kada vam video pogleda 10 milijuna obožavatelja, kao što je ovaj, onda to postaje puno ozbiljnije. 

A što je najbolje, ovo je samo nastavak BackhendBoysa. Prvi video snimili su u istom sastavu, no bez Đokovića, još 21. siječnja. Tada ga je pogledalo oko četiri milijuna obožavatelj, no Federer i dečki od tada su napredovali, a publika se gotovo utrostručila.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • Rizzloni33 19.03.2017.

    Kako čovjek igra daleko je on od penzije!!!!

  • nacy 19.03.2017.

    uopće ne zvuče loše

  • Mthesecond 19.03.2017.

    Backtennis boys...Hahaha...Fedex bi dušu dao za neke boy bandove ženskastog tipa...Takva je pojava,takav je tip,takav glas ima :)) A i Dimitrov jednako tako sa svojim soft balkanskim akcentom :)) Đoković očekivano neka posebna solo dionica njemu svojstvena :) Rođeni zabavljač...Na Haasa skoro i zaboravio,a bio je velika faca nekad i dobar tenisač...Dosta se promijenio...

Komentiraj...
Vidi sve komentare