To je to što me zanima!

Federer i Serena nisu na popisu za Wimbledon, nema ni Rusa

U Engleskoj neće biti ni drugog tenisača svijeta Medvjedeva, njegovog sunarodnjaka Rubljova i svih ruskih i bjeloruskih igrača kojima su organizatori zabranili nastup zbog ruskog napada na Ukrajinu
Vidi originalni članak

Organizatori grand slam turnira Wimbledon, koji počinje krajem mjeseca objavili su u subotu širi popis sudionika no na njemu nema osmostrukog pobjednika Švicarca Rogera Federera (40) ni sedmerostruke osvajačice Amerikanke Serene Williams (40).

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

I Federer i Serena Williams još bi se mogli pojaviti u Wimbledonu, jer još nije poznato tko će dobiti posebne pozivnice za nastup.

"Posebne pozivnice te raspored kvalifikacija i glavnog ždrijeba bit će poznati neposredno prije početka turnira. Pobjednici će biti poznati uskoro, pratimo žensku i mušku svjetsku ljestvicu", napisali su organizatori trećeg grand slam turnira sezone koji počinje 27. lipnja i traje do 10. srpnja.

Federer nije igrao na ATP turnirima od prošle godine i poraza u četvrtfinalu poraza u Wimbledonu. Nakon toga je morao operirati koljeno zbog ozljede.

Serena Williams također nije igrala od prošlogodišnjeg Wimbledona kada je otkazala nastup zbog ozljede.

U Engleskoj neće biti ni drugog tenisača svijeta Rusa Danila Medvjedeva, njegovog sunarodnjaka Andreja Rubljova i svih ruskih i bjeloruskih igrača kojima su organizatori zabranili nastup zbog ruskog napada na Ukrajinu.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • daleko najjaci 04.06.2022.

    Boris Johnson - Biden i Macron - Zelensky polufinalni mecevi 😄 Nema Rusa i Bjelorusa,nema Federera,najbolje ta egzibicija da se igra 😃

Komentiraj...
Vidi sve komentare