To je to što me zanima!

Federer oduševljen Đokovićem: Nevjerojatan si, koliko kontrole

Fantastično reterniraš. Nevjerojatan si s osnove linije. Sjajno je ovo vidjeti s obzirom na to da nisi igrao mjesecima - rekao je Federer Đokoviću koji je svladao Francesa Tiafoea na Laver Cupu
Vidi originalni članak

Legendarni švicarski tenisač Roger Federer oprostio se od tenisa na Laver Cupu odigravši posljednji meč zajedno s Rafaelom Nadalom. Veliki Švicarac je u paru s Nadalom izgubio od od Jacka Socka i Francisa Tiafoea (6-4, 6-7, 9-11) i nažalost, porazom završio karijeru. 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Veliki gospodin i ikona 'bijelog sporta', na Laver Cupu ostao je kao podrška suigračima te je bodrio Novaka Đokovića u pobjedi protiv američkog tenisača Francesa Tiafoea (6-1, 6-3). 

Nekadašnji svjetski broj jedan dugo je izbivao s terena te mu je ovo prvi i meč nakon Wimbledona. Đoković je igrao sjajno, prvi meč osvojio je za 23 minute te nije izgubio niti jedan poen na servisu. Na početku drugog seta napravio je break te je prednost držao do kraja meča. 

Njegovom igrom fasciniran je bio i Federer koji je u pauzi nahvalio srpskog tenisača. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Eurosport (@eurosport)

- Fantastično reterniraš. Nevjerojatan si s osnove linije. Koliko kontrole... Sjajno je ovo vidjeti s obzirom na to da nisi igrao mjesecima - rekao je Federer Đokoviću koji se zahvalio. 

Nakon nekoliko gemova, Federer mu je prišao i upitao ga je li dobro, treba li mu što te mu je ponudio vode. 

- Da, molim te malo vode- rekao je, na što mu je Švicarac dodao dvije bočice. 

 POGLEDAJTE VIDEO: VATRENA ATMOSFERA U NAVIJAČKOM VLAKU

Idi na 24sata

Komentari 22

  • kolikojesati 25.09.2022.

    Kako ga ne voli nole :))

  • sinjskidišpetpk 25.09.2022.

    Zdrava konkurencija zdrav odnos,a ne kao messi ronaldo.

  • daleko najjaci 25.09.2022.

    Danas mu Federer vodu dodaje 😄 Ne mozes vjerovat :))) A nije bas nekako da je sretan zbog Djokovica..Ili se barem tako cini. Nebi ni ja bas previse hvalio konkurenciju :)) Al fair playa bi bilo :))

Komentiraj...
Vidi sve komentare