To je to što me zanima!

Federer "riješio" Nishikorija za 69 minuta, Murray ostao u igri

Očekivao sam težak meč. Znam Keija od njegove 17. godine, odmah sam vidio da je talentiran. Pred njim je dobra budućnost, rekao je Roger Federer nakon pobjede
Vidi originalni članak

Roger Federer bez većih problema pobijedio je finalista US Opena, Japanca Keija Nishikorija u dva seta (6-3, 6-2) u drugom kolu završnog turnira najbolje osmorice u Londonu. Iako ima dvije pobjede, Roger još nije osigurao polufinale na Mastersu.

- Očekivao sam težak meč. Znam Keija od njegove 17. godine, odmah sam vidio da je talentiran. Pred njim je dobra budućnost. Ne znam zašto to danas nije pokazao. Možda sam igrao predobro u obrani. Zadovoljan sam, a znam da Kei može puno bolje od ovoga - rekao je Švicarac, koji je riješio Japanca za 69 minuta.

- Htio bih se već danas plasirati u polufinale, da budem iskren. Bolje to nego da moram osvojiti set u zadnjem meču ili čak dobiti da bih prošao dalje - dodaje Federer, koji ipak (još) nije osigurao polufinale.

Murray dobio Raonića 

U drugom meču skupine Andy Murray dobio je Miloša Raonića (6-3, 7-5). 

To ujedno znači i da Federer još nije osigurao prolazak u polufinale. Rogeru je trebala pobjeda Raonića ili slavlje Murraya u tri seta. 

Masters, London:

  • Federer - Nishikori 6-3, 6-2
  • Murray - Raonić 6-3, 7-5
Idi na 24sata

Komentari 25

  • 12.11.2014.

    očekivao je težak meč ali je ipak bio lagan, njemu i Đokoviću trenutno nitko nije ravan, već sada vidim finale Đoković vs Federer....

  • veritas et aequitas 12.11.2014.

    federer je ....superstar.

  • ulezdehum 11.11.2014.

    od tri Hrvata na završnom turniru valjda će jedan osvojit

Komentiraj...
Vidi sve komentare