To je to što me zanima!

Felipe Scolari izgubio živce na 'presici": Ma, idite svi k vragu!

Scolari je nedavno okupio nekoliko novinara i s njima podijelio teoriju u kojoj Fifa ne želi Brazil na tronu. Pitali su ga zašto nije pozvao sve novinare. To mu nije "sjelo"...
Vidi originalni članak

Imamo jednu ruku na pokalu svjetskog prvaka. Nemojte to zaboraviti. Svi igrači dosad su bili fantastični, rekao je Felipe Scolari na posljednjoj konferenciji za novinare uoči četvrtfinala s Kolumbijom.

Brazilskog izbornika pitali su za posjet psihologinje koja je savjetovala igrače. Scolari je kazao kako je to normalno.

- To je bilo unaprijed dogovoreno. Divim se psiholozima. Igrači su uživali, vole razgovarati - rekao je Scolari.

Brazil u 22 sata igra protiv jednog od najljepših iznenađenja Svjetskog prvenstva. Prijeti im opasna Kolumbija. A Scolari se sve teže bori s kritikama da njegova reprezentacija igra loše. Scolarija su pitali zašto je okupio nekoliko novinara i s njima podijelio svoju teoriju da Fifa ne želi Brazilce na tronu.

- Ne mogu razgovarati sa svima vama, zato sam pozvao samo nekolicinu. Ako vam se to ne sviđa, idite k vragu! - nervozno je odgovorio Scolari.

Ipak je za kraj rekao i nešto o Kolumbiji.

- Puno su bolji od Čilea, igraju sjajan nogomet. Imaju dvojicu odličnih igrača, Jamesa Rodrigueza i Cuadrada, ali nećemo ih posebno paziti - kazao je Scolari.

Idi na 24sata

Komentari 73

  • AnteG 05.07.2014.

    da blatter ne gura messi neymar finale već bi obje repke bile kući

  • plavi-9 04.07.2014.

    Scolari odlepršaj više ne će te biti prvaci jer niste ni zaslužili. Ako slučajno postanete može vas biti sram jer postati prvaci možete samo uz pomoć sudaca.

  • cassini 04.07.2014.

    pljunuti Mamić...majke mi..

Komentiraj...
Vidi sve komentare