To je to što me zanima!

'Fellaini nam je iz džepa izbio 11 milijuna eura, gdje je VAR?'

Čelnici Valencije razočarani su zbog ispadanja svoje momčadi iz Lige prvaka. Tome je kumovao poraz od Juventusa u 5. kolu, ali i pobjeda Manchestera protiv Young Boysa golom Fellainija
Vidi originalni članak

Španjolci se ne mire s ispadanjem iz Lige prvaka. Smatraju da su oštećeni za čak 11 milijuna eura jer, tvrde, ispadaju zbog nepostojanja VAR-a u najelitnijem europskom klupskom natjecanju.

Naime, Valencia je izgubila utakmicu 5. kola svoje skupine protiv Juventusa nakon što ih je golom srušio naš Mario Mandžukić, a na ruku im nije išla ni pobjeda Manchester Uniteda na Old Traffordu protiv Young Boysa. Švicarce je srušio Marouane Fellaini koji je zabio neregularan gol. Primio je Belgijac jednu dugu loptu rukom, a onda iz okreta zabio u nebranjeni dio gola u zadnjoj minuti sudačke nadoknade.

Juventus je pobjedom nad Valencijom stigao na 12 bodova, a Manchester United ima 10, dok je Valencija ostala na pet bodova čime je i prije zadnjeg kola postalo jasno da se neće dokopati drugog mjesta koje vodi dalje. Time će Španjolci propustiti inkasirati 11 milijuna eura koliko iznosi nagrada za prolazak skupine Lige prvaka.

- Iznenađen sam jer još nema VAR-a u Ligi prvaka. Zato me još više ljuti ovaj gol Fellainija - rekao je Marcelino, trener Valencije.

 

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Pametnjakovic14 29.11.2018.

    Uefa = mafija

  • ninjah 29.11.2018.

    samo superliga!

  • guldukat 29.11.2018.

    Sta niste pobjedili juventus pa bi imali sanse

Komentiraj...
Vidi sve komentare