To je to što me zanima!

Fenerbahče potvrdio: Transfer Dominika Livakovića je riješen

Dugo se govorilo o ovome transferu, a na Maksimir trebalo stići oko devet milijuna eura plus bonusi. Na gol 'modre' momčadi će stati Ivan Nevistić (25), a Livaković će Konferencijsku ligu loviti u dresu novog kluba
Vidi originalni članak

Rekao je Sergej Jakirović kako računa na to da će Dominik Livaković (28) braniti za Dinamo protiv praške Sparte u playoffu Europske lige, ali to se neće dogoditi. Turski Fenerbahče potvrdio je kako u četvrtak Livi stiže na liječnički pregled u Istanbul.

Dugo se govorilo o ovome transferu, a na maksimirsku bi adresu trebalo stići oko devet milijuna eura plus bonusi. Na gol 'modre' momčadi će protiv Čeha tako stati Ivan Nevistić (25), dok će Dominik loviti plasman u Konferencijsku ligu protiv nizozemskog Twentea u dresu novog kluba, a moći će nastupiti u uzvratnoj utakmici.

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI DALIĆ TREBAO POZVATI LIVAJU?

GOTOV POSAO Dinamu devet milijuna eura, Turci su čekajući Livakovića odbili čak i Navasa i De Geu!

Zanimljivo, da su Dinamo ili Livi odustali od Turaka, Fenerbahče bi doveo Keylora Navasa (36) ili Davida de Geu (32)! Da, te dvije golmanske ikone bile su rezervna opcija turskom velikanu, toliko su htjeli Livakovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

POGLEDAJTE VIDEO: JE LI ODLAZAK BIŠĆANA OPRAVDAN?

Idi na 24sata

Komentari 46

  • leinad2306 25.08.2023.

    Lose poslovanje nove uprave, dinamo je potreban svaki milijuncic kako bi nadoknadio troskove i ostao konkurentan.... ovi to rade tipa, pa evo nema veza sto su samo 6.5 umjesto 9 milijuni su milijuni....budes tako poslovao iducih 5 god sa transferima izmaci ce ti min. 50 milijuna.....Al dobro ako se ima para na bacanje onda...

  • mlado staro život cili . 24.08.2023.

    Sad ce turci vidjet šta je KIKSER 🤣🤣

  • mars7 24.08.2023.

    bye bye

Komentiraj...
Vidi sve komentare