To je to što me zanima!

Fenomenalno izdanje hrvatskog golmana: Pogledajte 'Kuzma show' i 13 obrana u 30 minuta!

Zvuči nevjerojatno, ali Kuzma nas već navikava na takve stvari. Ohladio se tijekom poluvremena, pa je uz samo još jednu i ukupno 48 posto prepustio mjesto Pilipoviću koji je skupio još pet
Vidi originalni članak

Obranio je prvu kontru, pa još tri udarca Alžiraca zaredom. Dominik Kuzmanović u nepunih pet minuta najavio je Alžircima što ih čeka u nedjeljno poslijepodne u Hannoveru.

SAVRŠENI POSAO U HANNOVERU Hrvatska - Alžir 34-22: Crveni karton, razbijena arkada, 19 obrana vratara i 17 golova krila

Hrvatska je pobijedila Afrikance 34-22 i s trećom pobjedom se oprostila od Hannovera, s olimpijskom vizom za Pariz. Mihić je zabio osam golova, Glavaš devet, ali nagradu za igrača utakmcie dobio je Kuzmanović.

Golman Nexea odradio je briljantno prvo poluvrijeme u kojem je skupio 13 obrana. Zvuči nevjerojatno, ali Kuzma nas već navikava na takve stvari. Ohladio se tijekom poluvremena, pa je uz samo još jednu i ukupno 48 posto prepustio mjesto Pilipoviću koji je skupio još pet, za ukupnu brojku Hrvatske od 19 obrana.

SADA I DEFINITIVNO Hrvatska je izborila Olimpijske igre! 'Ne znam tko će idućih mjeseci skinuti osmijeh s lica'

Kuzmine majstorije na golu pogledajte OVDJE.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • danijel23 18.03.2024.

    dugo nismo imali 2 vrhunska golmana

  • dine 17.03.2024.

    golmani su na top ali zato igracima fali malo vise koncentracije i preciznosti.iako smo pobjedili protiv alzira ali smo i previse grijesili i ispromasivali se...

  • fui24h 17.03.2024.

    Slatkički je.

Komentiraj...
Vidi sve komentare