To je to što me zanima!

Ferdinand se vraća u subotu: Treba nam njegovo iskustvo

Iskusni obrambeni nogometaš Manchester Uniteda Rio Ferdinand oporavio se od posljednje ozljede i spreman je za povratak natjecateljskom ritmu već u subotu
Vidi originalni članak

Ferdinand je započeo tek dvije od pet ovosezonskih premierligaških utakmica "crvenih vragova", a derbi protiv Chelseaja prošlog vikenda propustio je zbog povrede lista. Prethodno je imao problema s butnim mišićem.

- Nadam se da će Rio biti spreman za subotu. Kada igrate protiv Stokea potrebno vam je iskustvo – komentirao je menadžer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson uoči gostovanja kod Stokea na Britanniji u sklopu 6. kola Premiershipa.

Spomenuti susret vrlo će vjerojatno propustiti Chris Smalling zbog ozljede prepona.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • VRAPČIĆI 26.09.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • pk1994 23.09.2011.

    Manu od početka sezone fale stoperi vidić-ferdinand pa su sve dobili. Arsenal godinama kuka kako ih ozljede spriječe u osvajanje neznam čega. Razlika između njih se vidi u puno stvari pa i tome. Ozljede su dio svake momčadi a pravi treneri moraju paziti i na to.

  • ronaldo-united 22.09.2011.

    Ma Man Utd odavno neigra ovak dobro,sve gazimo redom,pala je i barca u 7 mj...a past ce i citav svijet

Komentiraj...
Vidi sve komentare