To je to što me zanima!

Izbornik: Gledajte nas i vidjet ćete buduće A reprezentativce

Imamo jako talentiranu generaciju koju čeka velika borba za Euro. Dalje ide samo prva momčad s turnira elitnoga kola, a danas od 17 sati u prvome kolu igramo protiv domaćina Portugala
Vidi originalni članak

Josip Brekalo, Nikola Moro, Borna Sosa, Davor Lovren, Vinko Soldo, Branimir Kalaica, Adrian Šemper... To je samo dio naše U-19 reprezentacije koja će se u idućih pet dana boriti za plasman na Europsko prvenstvo u Gruziji.

Imamo jako talentiranu generaciju koju čeka velika borba za Euro. Dalje ide samo prva momčad s turnira elitnoga kola, a danas od 17 sati igramo protiv domaćina Portugala.

- Oni bi nam trebali biti glavni konkurenti u borbi za prvo mjesto. Prva utakmica je uvijek ključna. Imamo problema s ozljedama, otpao mi je Majer, upitni su Ivanušec i Sosa. Portugal je iznimno jaka momčad. Većina njihovih igrača dolazi iz Benfice, jako su uigrani - javio nam se iz Portugala izbornik U-19 reprezentacije Ferdo Milin.

Hrvatska nakon Portugala 25. ožujka igra protiv Poljske, a u posljednjem kolu, 28. ožujka, Milinovu momčad čeka Turska.

- Bilo bi sjajno kad bismo dvije godine zaredom izborili plasman na Euro U-19. Neovisno o ishodu, vjerujem da u godištima 1997. i 1998. ima nekoliko igrača koji će biti i naši A reprezentativci - kaže Milin.

Sigurno je da puno očekujemo od ove nadarene generacije. Portugalci su u mlađim uzrastima uvijek jaki, ali i Hrvatska danas ima jake adute za važan trijumf.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • 23.03.2017.

    Baš kao što je većina portugalaca iz Benfice, tako su naši iz Dinama, bit će i oni uigrani ne brinite.

  • --- DAVOR --- 23.03.2017.

    Imamo mi več zadnjih 15 godina čudesne mlade nade u juniorima pa uvijek ispadnu mućak u natjecanjima svoje dobne kategorije a 8 od 10 ih padne u prosjek jer se pomame za lovom pa se potucaju po ispodprosječnim stranim klubovima, čak i drugoligašima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare