To je to što me zanima!

Ferdo Milin: Ovo je neuspjeh, ali imali smo najviše mladih...

Unatoč činjenici što je na turniru zaigrao s talentiranim Ćorićem, Vlašićem i Balićem, izbornik reprezentacije U-19 ima objašnjenje za neplasman na Euro
Vidi originalni članak

Hrvatska U-19 nogometna reprezentacija nije se plasirala na Europsko prvenstvo nakon što je u elitnoj rundi kvalifikacija remizirala s Italijom 2-2, izgubila od Austrije 2-0 te naposljetku remizirala sa Škotskom 1-1. Završila je posljednja u skupini 6.

- S obzirom na to da nismo prošli, to je za mene jedan neuspjeh - poručio je izbornik Ferdo Milin za HRT.

Tko ili što je krivac za neuspjeh talentirane generacije koja je dominirala prvim dijelom kvalifikacija, ali i ima pojedince koji pružaju sjajne partije u HNL-u, pitanje je koje mnogima prolazi kroz glavu.

- Mi smo bili momčad s najviše mladih igrača '97. godišta u ovoj skupini. Sve su momčadi imale igrače iz '96. godišta, a mi smo bili momčad s najviše igrača '97 godišta, četiri ili pet, koji su nam bili čak nositelji igre: Ćorić, Vlašić i Balić, što je opet jedan plus za budućnost - objasnio je Milin koji je u prosincu zamijenio Zorana Vulića.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • piramida 01.04.2015.

    dobra izjava imali smo naj vise mladi ,viste hrvatska i tamo stoji hrvatska U 19 ,a stoste vi vodili balavurdiju nisi ti krib´v nego onaj ko ti je naredijo.

  • strmi007 01.04.2015.

    često se događa da se ovo rijetko viđa

  • AC.MILAN 01.04.2015.

    jesu naši godinu mlađi iako to nije neka razlika uopće, ali ostali nemaju toliko razvikanih talenata kao mi što znači da smo ipak u debelom plusu i trebali smo se kvalificirati i ta priča najmlađi onda pada u vodu

Komentiraj...
Vidi sve komentare