To je to što me zanima!

Ferdo Milin: Talent u momčadi se osjeti i na svakom treningu

Izbornik Hrvatske U-19 reprezentacije Ferdo Milin ima Antu Ćorića, Andriju Balića, Nikolu Vlašića, Roberta Murića... A našoj reprezentaciji danas je protivnik Italija...
Vidi originalni članak

Austrijski Lindabrunn je od 26. do 31. ožujka domaćin jedne od skupina kvalifikacijskog turnira za Euro. Naša U-19 reprezentacija danas u prvoj utakmici od 11 sati igra protiv Talijana.

- Dalje prolazi samo pobjednik skupine. Svjesni smo koliko je važna ta prva utakmica - javio se iz Austrije izbornik Ferdo Milin.

Čak 13 igrača koji će za Hrvatsku igrati na ovom turniru prvi je put skupa nakon godinu dana, ali radi se o sjajnoj, jako talentiranoj generaciji, koju predvode Ante Ćorić iz Dinama i Andrija Balić iz Hajduka. On je imao problema s ozljedom, ali bit će spreman.

Tu su još hajdukovac Nikola Vlašić, Ivan Fiolić iz Dinama, Robert Murić iz Ajaxa te Silvio Anočić koji je s Romom ušao u polufinale juniorske Lige prvaka. Ovaj lijevi bočni iz Valpova jedna je od velikih nada rimskog diva. U reprezentaciji su još tri igrača iz Italije, Franjo Prce iz Lazija, Karlo Lulić iz Sampdorije i Ivan Prtajin iz Udinesea.

- I na treninzima se vidi koliko nadarenu generaciju imamo. Ne osjećam pritisak, ali vidim da svi iz HNS-a očekuju plasman na Euro. Snaga Italije se zna, Austrijanci igraju slično kao Red Bull Salzburg, a Škoti svojim otočnim stilom. Vjerujem da možemo do prvog mjesta - dodao je izbornik Milin.

Euro se igra u Grčkoj od 6. do 19. srpnja.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • Carevo polje 26.03.2015.

    koja dominacija .... moc kockasta

  • robert92 26.03.2015.

    postoji li link negdje da se moze gledati

  • zacs 26.03.2015.

    aha sjetili ste se...inace vodimo na poluvremenu 1-2 protiv Italije Roguljic zabio oba

Komentiraj...
Vidi sve komentare