To je to što me zanima!

Ferguson: Arsenal će biti veliki konkurent za naslov!

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Menadžer Manchester Uniteda, Sir Alex Ferguson, smatra kako će Arsenal ove godine biti jedna od najjačih momčadi u Premier ligi...
Vidi originalni članak

Ako ih zaobiđu ozljede, bit će strašni. Imaju fantastičnih igrača poput Fabregasa i ove godine će biti bolji nego pršle sezone. Čak i bez Adebayora i Tourea, rekao je menažer Manchester Uniteda Sir Alex Ferguson na press konferenciji uoči početka novog izdanja Premiershipa.
Osvrnuo se Ferguson i na Chelsea, čijeg trenera Carla Ancelottija iznimno cijeni:
- S njim će biti puno jači. Carlo ima svoj sustav igre, koji je usavršio, a u Chelseaju ima igrače, koji će bez problema ispuniti sve njegove zahtjeve. Napravili su odličan potez što nisu željeli prodati Terryja u Manchester City.
Susjede iz Citya, Ferguson također respektira no sumnja da će igrati važniju ulogu u novoj sezoni:
- Mi, Arsenal, Chelsea i Liverpool ćemo se boriti za titulu. City je odličan, doveli su puno igrača, no vidjet ćemo je li stvar samo u novcu. Teško se probiti u prvih četiri samo tako, preko noći. Ne smijete zaboraviti da su te četiri ekipe prošlih godina igrale polufinala Lige prvaka - zaključio je Ferguson.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • vlaka 09.08.2009.

    a bia je reka da je chelsa a sad arsenal ma svi su sad opasni kad nema ronalda arsenal chelsa liverpool tottehan i man city

  • Big Smoke 09.08.2009.

    veliki sam fan liverpoola tak da bi volio da osvoje prvo mjesto,al bit će stvarno teško,veliki su tu klubovi

  • VezanIPriveden 09.08.2009.

    I ti se zoveš mateja ? ma sigurno se krije neki dječak !! pametno, samo nevjerujem za arsenal iako za njih navijam, chelsea je najveći favorit !!

Komentiraj...
Vidi sve komentare