To je to što me zanima!

Ferguson brani Webbovo loše suđenje u finalu SP-a

Menadžer Uniteda Sir Alex Ferguson stao je u obranu Howarda Webba i njegova suđenja u finalu Svjetskog nogometnog prvenstva u JAR-u
Vidi originalni članak

U susretu Španjolske i Nizozemske Webb je u 120 minuta podijelio 14 žutih kartona, od čega je dva zaradio nizozemski branič John Heitinga, te je isključen u drugom produžetku. Suglasni su bili svjetski mediji nakon utakmice da je Webb donio brojne krive odluke (posebice da je trebao isključiti Van Bommela već u prvom poluvremenu) i time usmjerio utakmicu u negativnom pravcu, ali Ferguson mu drži stranu.
- Webbu je dan nemoguć zadatak s obzirom na ponašanje igrača. Mislim da je na njemu bio nevjerojatan pritisak i da je već pokazao crveni karton u prvom dijelu, da bi bio pod još većim pritiskom. U finalu Svjetskog prvenstva nitko ne želi vidjeti isključenje igrača. Gledatelji i javnost to ne žele vidjeti, a na njega je stavljen pritisak da o tome odlučuje. Za njega nije bilo izlaza. Da je isključio nekoga ranije, kritizirali bi ga. Da ga je isključio kasnije, kritizirali bi ga – komentirao je Ferguson, čija se momčad nalazi na predsezonskoj turneji po sjevernoameričkom kontinentu.

Idi na 24sata

Komentari 4

  • Fiume_Libera 17.07.2010.

    Ma dobro postoji li itko po kome vi u komentarima ne morate srat? Ovdje se prica o Sir Alex Fergusonu, covjek koji na istoj klupi sjedi vec 25 godina i koji iza sebe ima ohoho trofeja i jos toliko dobrih igraca koje je dao nogometu. To je njegov domet u zivotu, a vas najveci domet je pisati komentar o tome da je on alkos??? Stati ispred ogledala i dobro razmisliti zasto je on taj kojeg se komentira a zasto si ti taj koj GA komentira.....

  • Sodom 17.07.2010.

    normalno da ce alkos stati iza svog covjeka, koliko mu je samo puta webb poklonio nepostojece penale, iskljucenja i ostalo, red bi bio da se i ovaj nekako oduzi.

  • JAX 17.07.2010.

    koja ironija, i to baš onaj koji najviše sere po sucima

Komentiraj...
Vidi sve komentare