To je to što me zanima!

Fergusonove plesačice i velika nada u Zlatnu loptu!

Osam favorita već je osiguralo drugi krug Lige prvaka. I svaki se od njih odmah okrenuo svojim problemima. Neki misle na feštu, neki na mir...
Vidi originalni članak

Villarreal može biti sretan remijem, a ni mi nismo nezadovoljni. Kontrolirali smo utakmicu, samo nismo zabili. No ušli smo u drugi krug, to je najvažnije, rekao je Alex Ferguson nakon Unitedovih 0-0 sa Španjolcima. I to je sve o Ligi prvaka, za osam klubova (Manchester United, Villarreal, Lyon, Bayern, Arsenal, Porto, Real i Juvnetus) do proljeća ta priča više nije zanimljiva. Oni su izborili drugi krug i okreću se svojim problemima.
Alexa Fergusona, primjerice, brinu raskalašeni tulumi njegovih igrača. Stoga je ove godine odlučio sam organizirati tulum za sve zaposlenike kluba - od čistačice do Cristiana Ronalda - za koji je osigurao 20 trbušnih plesačica. No tulum bi mogao propasti ne osvoji li Ronaldo Zlatnu loptu.
- Ne proglase li Cristiana najboljim na svijetu, odlazim u mirovinu - našalio se sir Alex koji je, očito, uvjeren u Ronaldov naslov. Berndu Schusteru nije do šale. Pobjeda u Borisovu i prolaz u drugi krug spasio mu je posao na klupi madridskog Reala:
- Važno je da smo prošli, bilo bi loše da u tri dana igramo s Barcom i ključnu utakmicu sa Zenitom - rekao je Schuster koji, za razliku od Lyonova napadača Karema Benzeme, još ne priča o naslovu prvaka Europe.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • plavocrni 26.11.2008.

    nek mu daju Oscara za onu glumu jučer,ono nije bio crveni..pljunem na tog foliranta..

Komentiraj...
Vidi sve komentare