To je to što me zanima!

Fernando Torres stiže na Poljud, Budimir poziva navijače: Pred njima možemo dobiti svakoga

'Što reći o Atleticu, veliko ime nam dolazi na Poljud, što mi je posebno drago, znamo što su Španjolci sve osvajali u mlađim kategorijama. Gledao sam ih u utakmicama u grupi dobri su', rekao je trener Hajduka
Vidi originalni članak

Naravno da ćemo ih dobro izanalizirati, do u detalje, a posebno što će jedna tako veliki suparnik privući jako puno navijača na stadion. Igra se na jednu utakmicu, pred našim navijačima, i mi možemo u takvim uvjetima igrati s bilo kime, rekao je trener hajdukovih juniora Marijan Budimir nakon što je saznao protivnika u šesnaestini finala Lige prvaka.

EUROPSKO PROLJEĆE Velikan dolazi u Split! Mladi će hajdukovci igrati protiv Atletica

Na Poljud će tako osmog veljače iduće godine stići madridski Atletico koji će s klupe voditi Fernando Torres koji se službeno vodi kao pomoćnik Ricarda Garcije

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

- Velika je stvar da je Hajduk došao među elitne klubove u Europi, bilo koga od osam klubova koje smo mogli izvući bi bio jednako težak, svaki na svoj način. Što reći o Atleticu, veliko ime nam dolazi na Poljud, što mi je posebno drago, znamo što su Španjolci sve osvajali u mlađim kategorijama. Gledao sam ih u utakmicama u grupi dobri su, bili su ispred Porta i Milana, drugi iza Liverpoola, vodi ih Fernando Torres, veliki igrač - osvrnuo se trener Hajduka.

Nisu se Madriđani proslavili u grupnoj fazi 'puta Lige prvaka'. Igrali su u skupini s portugalskim PortomMilanom iz Italije i engleskim Liverpoolom, a pobjedom protiv Porta (2-1) u posljednjoj utakmici skupine prošli su dalje zbog bolje gol razlike. Imali su 10 bodova kao i Portugalci, dok je ispred njih bio Liverpool s 11.

MATE BILIĆ ZA 24SATA 'Bili tići' sad čekaju velikane u Europi: Jedna su od najboljih generacija u novijoj povijesti

- Pripremit ćemo se dobro, nadam se da ćemo biti zdravi i da ćemo pokazati svoje najbolje lice. Dobro je što se utakmica igra tek u veljači jer smo već tjednima u gustom rasporedu, u ritmu srijeda – nedjelja, nemamo normalne treninge, samo regeneracije i priprema za utakmicu. Dosta smo načeti i ozljedama, puno je utakmica za nama, nadam se da ćemo zadnje dvije uspješno odraditi, odmoriti se i pripremiti za nastavak sezone i ogled s Atleticom - zaključio je trener Hajduka.

Jedna utakmica u kojoj je sve moguće. Uz glasnu podršku s tribina imaju se čemu nadati mladi Hajdukovci. 

Idi na 24sata

Komentari 73

  • Bać Iva 15.12.2021.

    Velika je ovo stvar za Hajduk, nema tu dileme, nakon ponora dugi niz godina evo ih, konkurentni su u ligi a mladi se probijaju. Bravo, iskrene čestitke, samo tako nastavite. I nemojte mlade postrojavat pred Torcidom, moraju klinci igrat bez pritiska.

  • nokia8 14.12.2021.

    Kao navijac Hajduka mi je drago sto igramo sa AM ali kao navijac RM kazem da AM nije velikan, posto nikada nije osvojio niti jedan trofej u LS.

  • SPALATINO 14.12.2021.

    20 kuna karta donirat nekoj dici 20000 gledatelja zagarantirano

Komentiraj...
Vidi sve komentare