To je to što me zanima!

Festival njemačkog nogometa: Bundesliga vs. Primera 8-1!

U Bundesligi igraju samo financijski stabilni klubovi, stadioni su već godinama puni, a od večeras se može reći i službeno - u Njemačkoj se igra i najbolji nogomet!
Vidi originalni članak

Godine rada, mudrog ulaganja, godine pametnog upravljanja financijama isplatile su se njemačkom klupskom nogometu u samo dvije večeri.

Reprezentacija je velesila, ali Bayern i Borussia Dortmund su u utorak, odnosno srijedu ušli u tu kategoriju, pokazali su silnu nadmoć. Igrom i rezultatom potpuno su uništili Barcelonu i Real M., pogled na semafor kaže Bundesliga:Primera 8-1! 

Barcelonina tiki-taka otišla je u povijest, a od večeras će i Jose Mourinho, barem nakratko, biti zaboravljen. Ako uzvratne utakmice prođu po planu, na Wembleyu 25. svibnja igrat će se njemačko finale, po prvi put u povijesti!

U Bundesligi igraju samo novčano stabilni klubovi, stadioni su već godinama puni, a od večeras se može reći i službeno - tamo se igra i najbolji nogomet!

Idi na 24sata

Komentari 168

  • user_193663 25.04.2013.

    Švabe trenutno vladaju svijetom.....svaka im čast u dvije polufinalne utakmice potpuno su nadigrali španjolce .... mislim da su fizički puno jači .... nadam se čudu i vjerujem u Barcu .... ako je mogla pobijediti Milan može i bavarce

  • JureLisica 25.04.2013.

    Svaka čast Njemcima i njihovim klubovima.Oni su stalno u vrhu Europskog nogometa.Sve je uredno i čisto kako triba bit po zakonu.Sramota je da Barcelona i Real koji su dužni zajedno oko milijardu eura uopće igraju u Europi.To je jadno i sramotno!!Platite dugove gospodo a onda se bunite i igrajte.U Njemačkoj bi klubove koji duguju cca oko 500 000 000 eura izbrisali gumicom i smjestili na psihijatriju.

  • milek_vz 25.04.2013.

    Samo da kažem kao što je i Robben rekao našem novinaru: Još nije gotovo. Na Camp Nou bavarci mogu očekivati veliki pakao. Messi će biti 100% spreman, puyol će zaigrati i lako se može desiti da naprave što nikom nije uspjelo u povijesti nogometa da se vrate s -4. Tako sam mislio nakon vrlo slabe partije protiv Milana u prvoj utakmici gdje ih je Milan nadigrao u svakom pogledu (netko će reći Milan je slabija momčad od Bayerna- jest, ali mislim da su naučili na pogreškama, pogotovo Villanova ne uvođenjem Fabregasa koji bi dao dodatnu agresivnost u napadu umjesto poluozlijeđenog Messija). Također šanse dajem i Real Madridu koji ima na čelu stručnjaka Mourinha. Bravo Njemcima ali još nije gotovo : Španjolska imperija može lako uzvratiti udarac!

Komentiraj...
Vidi sve komentare