To je to što me zanima!

Feuz u problemima, a Švicarci nagađaju o austrijskoj zavjeri

U austrijskom Schladmingu od srijede se skija završnica Svjetskog skijaškog kupa. Danas je na rasporedu spust u kojem neće nastupiti Ivica Kostelić i Marcel Hirscher
Vidi originalni članak

Snijeg mi je premekan. Nikako mi to ne odgovara, nadam se da je hladna noć promijenila situaciju, rekao je Beat Feuz prije utrke spusta koju će danas voziti u austrijskom Schladmingu.

Vodeći skijaš Svjetskog kupa jedini će od prva tri svjetska skijaša danas skijati spustašku utrku. U Schladmingu danas započinje završnica Svjetskog kupa, a prva je na rasporedu utrka spusta koja se vozi od 9.30. Švicarac će startati 21., a u utrci neće biti njegovih glavnih konkurenata za Veliki globus Ivice Kostelića i Marcela Hirschera.

Austrijsko skijalište već je tradicionalno domaćin završnice, a to, čini se, nikako ne odgovara Švicarcima. 

- Bio bih mnogo mirniji da se završnica ne odvija u Austriji - naslutio je teoriju zavjere glavni trener švicarske reprezentacije.

Staza doista jest mekana što nikako ne odgovara Feuzu, no njegov glavni konkurent za naslov ukupnog pobjednika Hirscher neće voziti spust. Austrijanac će nastupiti u tri preostale utrke, superveleslalomu, veleslalomu i za kraj slalomu u nedjelju gdje se s Ivicom Kostelićem bori za Mali globus.

Ukupni poredak

  1. Beat Feuz 1250 bodova
  2. Marcel Hirscher 1195
  3. Ivica Kostelić 1064
Idi na 24sata

Komentari 13

  • medicine 14.03.2012.

    ja bi da ako ivica nebu prvi da onda bude marcel,jer feuza jednostavno ne mogu podnijeti a ni švicarsku

  • tomocrni 14.03.2012.

    Kao prvo Ivek vozi strogo profesorski i to je tolko dobro da netreba riskirati, a što se tiče Austrije kao kolijevke, njih ima sasvim dovoljno i bez guranja mogu ostvariti dobre rezultate, ali Austrija već duže vrijeme nema ukupnog pobjednika pa je zato takav pritisak i na Hirschera a i na suce.

  • xxyy_2 14.03.2012.

    Najbolji su mi ti koji kukaju - ko da je samo njemu premekan snijeg.... I onda još završi drugi.

Komentiraj...
Vidi sve komentare