To je to što me zanima!

Fifa nakon zasjedanja odustala od kažnjavanja Nike Kovača

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Vrh Fife je u Sao Paulu nekoliko puta pogledao snimku spornih detalja te došao do zaključka kako Hrvatska nije oštećena samo za penal nego i za druge situacije...
Vidi originalni članak

Izbornik hrvatske nogometne reprezentacije, Niko Kovač, javno je nakon utakmice protiv Brazila kritizirao katastrofalno suđenje japanskog suca Yuichija Nishimure i riskirao tako kaznu krovne svjetske nogometne organizacije, međutim Sportske pišu kako iz izvora Fife saznaju da se šefa stručnog stožera Hrvatske neće kazniti i to iz čistog razloga što je bio u pravu. 

Izvor navodi kako je Disciplinska komisija, kao i cijeli vrh Fife u Sao Paulu, pogledao nekoliko puta snimku spornih detalja te su svi skupa došli do zaključka kako Hrvatska nije samo oštećena za penal nego i za nekoliko drugih situacija. Japanskog suca gotovo sigurno čeka kazna, a najvjerojatnije i put kući, dok će hrvatski izbornik proći bez kazne iako su ljudi iz Fife opasno osjetljivi na izjave tog tipa. 

Sve skupa nitko, pa tako ni Sudačka komisija, nije službeno potvrdio, međutim činjenica je kako je na loše suđenje reagirao 'cijeli svijet' i kako Fifa ovaj put sve skupa ne može izignorirati. Hrvatska je u susretu protiv Brazila teško oštećena, a da su sve odluke bile korektne, 'kockasti' bi na otvaranju turnira uzeli barem bod velikom domaćinu. 

Idi na 24sata

Komentari 335

  • DrazenBalog 15.06.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • tajne 15.06.2014.

    ja bih ga kaznio!

  • melidony 14.06.2014.

    Svašta. Još bi i Kovača trebalo kazniti? To je sve spin da umanje svoju sramotu.

Komentiraj...
Vidi sve komentare