To je to što me zanima!

FIFA odlučila: Ugovori vrijede sve dok se prvenstva ne završe

U istom se dokumentu predlaže i promjena termina za prijelazne rokove koji bi se trebali uskladiti s datumima odigravanja nove sezone, a od klubova i igrača se traži zajednički rad na pronalaženju rješenja
Vidi originalni članak

Međunarodni nogometni savez (FIFA) u svom je internom dokumentu na kojemu je radila posebna radna skupina zadužena za korona virus donio odluku prema kojoj bi se trenutačno važeći ugovori klubova s igračima i trenerskim osobljem trebali produžiti sve do završetaka natjecanja koja su proteklih tjedana prekinuta.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

U istom se dokumentu predlaže i promjena termina za prijelazne rokove koji bi se trebali uskladiti s datumima odigravanja nove sezone, a od klubova i igrača se traži zajednički rad na pronalaženju rješenja vezanog za plaće tijekom prekida natjecanja. 

NAUČIO LEKCIJU Joviću prijeti zatvor, a on u karanteni opušteno igra Fifu

- U slučaju da dođe do preklapanja dviju sezona i/ili razdoblja registracije igrača, prioritet se daje bivšem klubu koji bi trebao završiti sezonu s originalnom postavom kako bi se sačuvao integritet domaćih prvenstava. To ne vrijedi ukoliko se sve zainteresiane strane slože za suprotno rješenje - objavila je FIFA koja je radnu skupinu oformila 18. ožujka.

PREDSTAVLJA REAL NA TURNIRU Asensio pobijedio Courtoisa i Carvajala i igrat će Fifu 20...

- Isplate transfera između klubova također bi trebale biti odgođene sve do početka nove sezone - stoji još u dokumentu u kojem se preporučuje korištenje novoformiranog "Fonda za profesionalne igrače" kako bi se pomoglo klubovima koji se nađu u financijskim problemima.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare