Obavijesti

Sport

Komentari 6

Asensio pobijedio Courtoisa i Carvajala i igrat će Fifu 20...

Asensio pobijedio Courtoisa i Carvajala i igrat će Fifu 20...
1

Među prvima koji su se prijavili za sudjelovanje bili su Sergi Roberto, Marcos Llorente te Valencije Carlos Soler, dok su u Realu organizirali kvalifikacije između Courtoisa, Carvajala i Asensija

VIDEO

U Španjolskoj će se od ovoga vikenda, kao zamjena za prekinuto nogometno prvenstvo, početi odigravati virtualni turniri u kojima će u igranju kompjutorske igrice FIFA 20 sudjelovati po jedan igrač iz svakog od 20 klubova Primere.

Ivan ostaje 'vatreni' i do Eura, odlazi iz Barçe i vraća se kući!
Ivan ostaje 'vatreni' i do Eura, odlazi iz Barçe i vraća se kući!

Na ideju o održavanju turnira došao je jedan od najboljih španjolskih igrača video igrica Ibai Llanos nakon što je prije četiri dana bio domaćin virtualnog seviljskog derbija u kojemu je Sevillu predstavljao njezin branič Sergio Reguilon, a Betis napadač Borja Iglesias. Taj je susret putem Llanosova streaming kanala na Twitchu pratilo više od 60,000 navijača.

POGLEDAJTE VIDEO:

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Pokretanje videa...

00:32

Potaknut takvim navijačkim odazivom, Llanos je putem svog twitter profila pitao svoje sljedbenike jesu li zainteresirani za to da organizira turnir u kojemu bi po jedan igrač svakog kluba iz LaLige predstavljao svoju momčad. Taj je prijedlog naišao na oduševljeno odobravanje kako navijača tako i igrača.

Među prvima koji su se prijavili za sudjelovanje bili su veznjak Barcelone Sergi Roberto, napadač Atletica iz Madrida Marcos Llorente te veznjak Valencije Carlos Soler, dok su madridskom Realu morali organizirati kvalifikacije između vratara Thibauta Courtoisa, veznjaka Danija Carvajala i napadača Marca Asensija, a pravo predstavljanja "kraljevskog" kluba izborio je Asensio.

'Kako smo zaustavili Messija? Svatko ga je udario po jednom'
'Kako smo zaustavili Messija? Svatko ga je udario po jednom'
La Liga Santander - FC Barcelona v Real Madrid

- Prvi sam tweet poslao bez iakvih očekivanja, a onda me je zaprepastio odaziv. Za manje od sat vremena već se pola klubova prijavilo. Sada kada su u samoizolaciji, igrači mnogo više igraju video igrice, a kako imaju u sebi natjecatelji gen uvijek žele pobijediti. Znaju kako će ovaj turnir mnogo značiti navijačima - rekao je Llanos dodavši kako će se sav prihod od prijenosa "utakmica" putem njegova Twitch kanala donirati medicinskom osoblju koje se bori protiv pandemije koronavirusa.

Španjolski trener je preminuo od virusa: Imao je leukemiju...
Španjolski trener je preminuo od virusa: Imao je leukemiju...

POPIS IGRAČA KOJI ĆE SUDJELOVATI NA TURNIRU:

Sergi Roberto (Barcelona), Marco Asensio (Real Madrid), Sergio Reguilon (Sevilla), Adnan Januzaj (Real Sociedad), Jason (Getafe), Marcos Llorente (Atletico Madrid), Carlos Soler (Valencia), Manu Morlanes (Villarreal), Jose Antonio Martinez (Granada), Gorka Guruzeta (Athletic Bilbao), Ruben Garcia (Osasuna), Carlos Clerc (Levante), Lucas Perez (Alaves), Pedro Porro (Valladolid), Edu Exposito (Eibar), Kevin Vazquez (Celta), Alejandro Pozo (Mallorca), Aitor Ruibal (Leganes), Adri Embarba (Espanyol). (eg)

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 6
VIDEO

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport
PRELIJEPA NJEMICA

Odbila je Playboy i nemoralne ponude: Zanima me samo sport

Vitka, plava Njemica mami poglede na atletskim borilištima pa ju je stoga australski magazin 'Busted Coverage' proglasio najseksi atletičarkom svijeta, iako joj samoj nije bilo jasno zašto.

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10  mil. €
ZANIMLJIV PLAN

Dinamova logika oko Vidovića: Ostaviti ga još jednu sezonu, pa Bayernu dati igrača od 10 mil. €

Plus+ Dinamo je već krenuo u priču oko zadržavanja mladog nogometaša na novoj posudbi, a Vidović se dobro razvija u Maksimiru, uspješno snalazi i kao 'wing-back'. I svi ga žele i dalje u momčadi...
Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković
JAKIR U 'WIN WIN' SITUACIJI

Jakir će biti upisan kao prvak s Rijekom, no hoće li dobiti medalju? Evo što kaže Mišković

Osvoji li Rijeka naslov prvaka, Sergej Jakirović ima pravo na medalju. Damir Mišković je vrlo korektan i sigurno će ga upisati ako Jakirović smatra da i on ima zasluga u šampionskom pohodu