To je to što me zanima!

Fifa odredila: Pravdu protiv Meksika dijeli Ravshan Irmatov

Irmatov je do sada na SP-u u Brazilu sudio na susretu prvog kola u Brasiliji između Švicarske i Ekvadora na kojoj je podijelio dva žuta kartona i dobio vrlo dobre kritike
Vidi originalni članak

Krovna svjetska nogometna organizacija, Fifa, odredila je suca za utakmicu u Recifeu između Hrvatske i Meksika. Pravdu u susretu koji će odrediti putnika u drugi krug Svjetskog prvenstva u Brazilu dijelit će 36-godišnji Uzbekistanac Ravshan Irmatov, a njegovi pomoćnici bit će Abduxamidullo Rasulov, također iz Uzbekistana, te Bakhadyr Kochkarov iz Kirgistana. Četvrti sudac bit će Kamerunac Alioum. 

Irmatov je do sada u Brazilu sudio na utakmici prvog kola u Brasiliji između Švicarske i Ekvadora na kojoj je podijelio dva žuta kartona i dobio vrlo dobre kritike pogotovo za reakciju i prisebnost na samom kraju utakmice kada je Švicarska golom Seferovića u zadnjim trenucima susreta zabila gol za pobjedu. 

Azijska federacija proglašavala ga je sucem godine četiri godine u nizu (2008, 2009, 2010, 2011), a na prošlom SP-u sudio je četvrtfinale između Argentine i Njemačke te polufinale između Nizozemske i Urugvaja. Meksiku je sudio prije dvije godine na Olimpijskim igrama u utakmici protiv Švicarske. 

Idi na 24sata

Komentari 114

  • zi_zippo 21.06.2014.

    ako čemo odigrati na razini kao protiv kameruna 2.poluvrijeme nemoramo brinuti koji god če nam sudac suditi

  • safti 21.06.2014.

    Kamerunac cetvri sudac pa meni to neide u glavu kak to mogu tako postavit, pa covjeku smo repku izbacili i napunili sa cetri gola sad kad ce sudit ce od muke nas morat ponovno gledat

  • cv-0001 21.06.2014.

    Bit ce dobra tekma. Uzivajmo ljudi u nogometu i pustimo suce. Jos nije ni tekma pocela, nogomet je zanimljiv za gledanje i igranje kada to radite sa srcem i uzivanjem. Jer ne isplati ti se gledati nogometako vec prilikom sviranja himne hebete mamu sucu, to znacivda vas ne zanima tekma nego samo cekate krivi potez suca... Uzivajte u svijetskome prvenstvu jer vidite da ima odlicnih tekmi usprkos pogreskama suca.

Komentiraj...
Vidi sve komentare